Inloggen?

Inloggen Help

Havo/vwo

Aandacht voor talent vraagt om een gevarieerd onderwijsaanbod dat recht doet aan verschillen. Daarnaast is goede begeleiding essentieel. Nu eens ligt het accent op onderwijsaanpassingen voor de -in potentie- beste leerlingen, dan weer op ontwikkeling van specifieke talenten bij toptalenten. Iedere school maakt keuzes. Informatie, praktijkvoorbeelden, voorbeelden van arrangementen en tools voor schoolontwikkeling ondersteunen u bij het maken van keuzes.

Nieuw in deze sector

  • Met dit instrument komt u aan de hand van een korte checklist snel tot een aantal verbeterpunten voor uw huidige aanpak voor talentontwikkeling.

  • Kom tot een helder overzicht van alle betrokkenen, beslissers en contactpersonen waar u mee te maken krijgt bij het maken van een programma voor talentontwikkeling.

  • Dit instrument helpt een teamleider en zijn projectteam om het ontwikkeltraject van onderwijs voor talentontwikkeling blijvend te overzien. Om gedurende het ontwikkeltraject na te gaan of het projectteam op schema ligt, is het belangrijk om op bepaalde mo

    231

Meest bekeken

Meest gewaardeerd