Document

email

Details

Geplaatst op: 29 oktober 2015 - 16:31
Aantal keer bekeken: 15
Profielfoto van Sandra Elzinga
(onbekend)
29 oktober 2015 | 1 minuut lezen
Dit document is vrij

Dit document is vrij voor gebruik voor de leden van deze werkgroep en kan momenteel worden gedownload en/of bewerkt.

Omschrijving

Beste allemaal, hartelijk dank voor jullie komst naar de 1e kennisbijeenkomst van de mini-regio Haarlem/Haarlemmermeer! We hopen dat jullie net als wij een interessante middag hebben gehad. We hopen zo ook een eerste stap gezet te hebben om elkaar binnen de regio sneller te kunnen vinden en kennis en informatie makkelijker te kunnen delen!

Ik stuur jullie hierbij de presentaties van Corien Hielkema en de leerlingen uit 3VWO, de deelnemerslijst en de links naar de website van talentstimuleren.nl waar de documenten op staan waar Nora Steenbergen naar verwees. Voor diegenen die nog geen (gratis) lid zijn van deze site en de werkgroep Talentnetwerk Noord-Holland/Flevopolder, het loont zeer de moeite om een uitgebreid account aan te maken. De site staat vol met allerlei lesmaterialen, aankondigingen van workshops, artikelen etc. Ook de placemats en documenten waar in de workshop van Nora mee gewerkt is zijn zo te downloaden.

Zie www.talentstimuleren.nl en werkgroepen en index.php/thema/talentontwikkeling en index.php/zoeken?query=gardner&x=0&y=0

Met vriendelijke groet,

Mijke Ketting

Donna van der Veldt

Profielfoto van Susanne Grooteman
5 jaar geleden
Profielfoto van Susanne Grooteman
5 jaar geleden

Hallo Mijke, ik zou ook graag lid worden van jullie mini-regio Haarlem-clubje.

Zou ik hierbij aan kunnen sluiten? 

Hartelijke groet, Susanne Grooteman