Inloggen?

Inloggen Help

Talentnetwerk Noord-Holland & Flevopolder

Details

Type: Semi-open
Opgericht op: 9 oktober 2013
Thema(s): Talentontwikkeling

Deze werkgroep biedt een digitaal platform voor uitwisseling tussen leden van het regionale Talentnetwerk Noord-Holland & Flevopolder, een netwerk van professionals met expertise, ervaring en/ of affiniteit met talentontwikkeling in brede zin. Het doel van dit netwerk is om samen met andere professionals in de regio bij te dragen aan het creëren van ruimte om de ontwikkeling van talenten van leerlingen te stimuleren.

De regionale contactpersonen brengen deze professionals met elkaar in contact en verbinden verschillende initiatieven om dit doel te bereiken.

Via deze werkgroep kunt u uw kennis en ervaring delen en kunt u (naar behoefte) automatische notificaties ontvangen van activiteiten die in de werkgroep plaatsvinden en die relevant zijn voor leden van dit talentnetwerk. U kunt hieraan zelf ook bijdragen door nieuwsberichten of activiteiten te plaatsen, of door andere leden te attenderen op een video, link, afbeelding of document op het prikbord. Daarnaast kunnen er documenten gedeeld worden en kunt u bijdragen aan discussies in het forum.

Lidmaatschap

Om een lidmaatschap aan te vragen voor deze semi-open werkgroep dient u eerst in te loggen of te registreren op dit netwerk.
Functie: Thema expert Hoogbegaafdheid & Excellentie, ECHA-specialist hoogbegaafdheid
Organisatie: De Begaafden Wijzer
Functie: lid - oud bestuurslid, Directeur / Specialist Hoogbegaafdheid / Bestuurskundige
Organisatie: deDNKRS - gelukkig hoogbegaafd
Functie: Trainer talentontwikkeling bij docenten en leerlingen PO en VO, kwartiermaker regionaal netwerk NH en Flevopolder, coach, docent biologie
Organisatie: Sandra Elzinga