Nieuwsoverzicht

Korte cursus Talentbegeleider LOOD in maart a.s.

Nog 3 plaatsen vrij.... In maart geef ik weer de korte cursus "Talentbegeleider LOOD". Er zijn nu nog 3 plaatsen vrij! Zie: website

Gratis kennismakingspakket "Worden wat je wil"....

Vorige week deelde ik mijn overpeinzingen over inclusief onderwijs 2.0. (zie hier) Ik schreef toen ook dat ik in dat kader graag mijn themapakket t.g.v. het thema van de kinderboeken week deelde met collega's om tips en tops te verzamelen om weer...

Conferentie Begaafdheidsonderwijs

Vanaf vandaag is de aanmelding geopend voor de gratis conferentie 'Begaafdheid in het PO en VO in Amsterdam - een doorgaande lijn'. De conferentie is op 9 april [15.45 - 21.00 uur] in Hotel Casa. Bekijk hier het programma en schrijf je direct...

Train de trainer "Verrijkend Onderwijs"

SLO organiseert een 1 daagse training "Verrijkend onderwijs" voor HB specialisten die graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Alle Scholen Verzamelen!

Op 12 juni organiseren de Wetenschapsknooppunten een landelijk onderzoek naar buitenspelen. Bovenbouwleerlingen uit het hele land kunnen voor een dag universitair onderzoeker zijn, en oefenen met onderzoekend leren. Doe mee met je klas!

Netwerkbijeenkomst verrijkingsgroepen t Gooi

Graag willen we dit voorjaar weer twee keer bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen over plusklassen/verrijkingsklassen die binnen de scholen in het Gooi gedraaid worden.

Inspiratiebijeenkomst "Subsidieregeling begaafde leerlingen in het PO en VO

In het kader van de subsidieregeling zijn er mooie inspiratiebijeenkomsten. Een er van op dinsdag 12 februari in Amsterdam !!! Denk en doe mee !!

Literatuurservice hoogbegaafdheid

De meerderheid van de wetenschappelijke literatuur gaat over kinderen, maar ook het aandeel over volwassenen en studenten in het hoger onderwijs groeit. Bij mij kan je terecht voor een literatuurservice. Blijf ge√Įnformeerd.

Executieve embodio's gratis informatieavond

De Christiaan Huygens school Dronten en Zeewolde organiseert een informatieavond over executieve embodio's. Drs. Hanneke van Dasler zal deze avond geven. Entree is gratis. Opgeven via: https://goo.gl/forms/UdmM9ID3lzO5fgcx1

Weer informatieavond voor ouders ( en onderwijs) voor de overgang van Po naar VO

Hoe kies ik voor mijn kind een juiste school, vooral als mijn kind nu ook behoefte heeft aan onderwijsondersteuning in het kader van bovengemiddelde begaafdheid en of andere ondersteuningsbehoeften.
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties