Nieuwsoverzicht

Sorteer op:

Talentstimuleren.nl in een nieuw jasje

SLO heeft Talentstimuleren.nl in een nieuw jasje gestoken.
Redactie SLO
13

Veel aanvragen subsidie voor begaafde leerlingen

Vrijwel alle samenwerkingsverbanden hebben een aanvraag ingediend in het kader van de subsidieregeling. Er is sprake van een grote diversiteit in de plannen. Expertiseontwikkeling, kennisdeling en regionale samenwerking zijn daarbij belangrijk.
Redactie SLO
187

Wil je feedback geven op leerlijnen 21e-eeuwse vaardigheden?

SLO zoekt vo-scholen die feedback willen geven op de ontwikkelde leerlijnen 21e-eeuwse vaardigheden.
Redactie SLO
80

Reserveer 13 en 14 november voor landelijke Conferentie Begaafdheid & Talentontwikkeling

De NTCN Conferentie 2019 over Begaafdheid, Creativiteit & Talentontwikkeling vindt plaats op 13/14 november. Save the date!

Na vernieuwing slo.nl volgt talentstimuleren.nl

SLO heeft haar website SLO.nl en haar vakportalen in een nieuw jasje gestoken. De ruime hoeveelheid informatie voor schoolleiders en leraren, over vakken en curriculumontwikkeling op school, wordt daarmee beter ontsloten. Komende maand wordt...
Redactie SLO
186

Inspiratiebijeenkomsten 'Subsidieregeling begaafde leerlingen in het po en vo'

De beoordelingscommissie van de subsidieregeling organiseert acht regionale inspiratiebijeenkomsten ter ondersteuning bij het indienen van aanvragen, zodat deze voldoen aan de gestelde criteria. Laat je ook informeren en inspireren en meld je aan!
Redactie SLO
4514

Weer waaiers en kaartensets met doelen beschikbaar

Er zijn weer nieuwe waaiers en kaartensets met doelen beschikbaar die horen bij de Doelen en Vaardigheden voor Ontwikkeling (DVO). Deze zullen we tijdens bijeenkomsten/workshops van het Informatiepunt Onderwijs en Talentontwikkeling uitdelen.
Redactie SLO
660

Kom naar de expertmeeting van talentnetwerk Brabant & Limburg op 30 januari 2019!

Wil jij ook op de hoogte worden gebracht van de laatste landelijke en regionale ontwikkelingen op het gebied van hoogbegaafdheid kom dan naar de expertmeeting van talentnetwerk Brabant & Limburg.
Redactie SLO
564

Regeling subsidie begaafde leerlingen gepubliceerd

De regeling waarmee samenwerkingsverbanden passend onderwijs (PO en VO) subsidie kunnen aanvragen om het onderwijs- en ondersteuningsaanbod voor begaafde leerlingen verder te ontwikkelen is op 7 december jl. gepubliceerd.
Redactie SLO
6242

Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling op NOT 2019

In de stand van SLO kunt u bij de medewerkers van het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling tijdens de NOT terecht voor al uw vragen over talentontwikkeling en passend onderwijs voor begaafde leerlingen. Bezoek daarnaast ook onze seminars!
Redactie SLO
329
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties