Nieuws

Sorteer op:

Nog enkele plekken beschikbaar op de informatiemarkt van het netwerkevent op 1 juni bij NBC Nieuwegein

Op veler verzoek is er ook dit jaar weer een uitgebreide informatiemarkt op het netwerkevent op 1 juni bij NBC in Nieuwegein. Je kunt er netwerken en je laten informeren over onderwijs, talentontwikkeling en (hoog)begaafdheid.
Redactie SLO
29

Nog één laatste netwerkevent op 1 juni vanuit het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling!

Na 22,5 jaar stopt het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling deze zomer bij SLO. Daarom organiseren we nog één keer een netwerkevent om met jullie uit te wisselen over begaafdheid, creativiteit en onderwijs.
Redactie SLO
247

Gespreksplaat over sociaal, emotioneel en fysiek welbevinden beschikbaar

Naast de Engels/Oekraïense en Engels versie is nu ook de Nederlandse versie van de gespreksplaat 'Welbevinden' beschikbaar. Deze bevat meer vragen en pictogrammen om over in gesprek te gaan.
Redactie SLO
165

Video over maatwerk voor alle derdeklassers van havo, vwo en vmbo: versterk de gemaakte profielkeuze!

Ieder schooljaar in maart kiezen alle derdeklassers van havo, vwo en vmbo-tl een profiel, waarin ze eindexamen gaan doen. Versterk deze profielkeuze zodat ze met een stevige basis de bovenbouw ingaan. Zeker in deze 'Covidtijd'. Ook iets voor jullie?
Redactie SLO
48

1 juni SLO-bijeenkomst voor po en vo met 30 sprekers!

Het programma van de bijeenkomst 'Samen de doelen voor elkaar!' is rond en de inschrijving is geopend. Er is een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan inspiratiesessies, workshops en masterclasses en een parallel programma voor schoolleiders.
Redactie SLO
109

Gratis middagconferentie Expeditie W&T op 1 juni in Deventer!

Wil je samen met jouw team structureel aan de slag met wetenschap & technologie? Kom dan naar de gratis conferentie Expeditie W&T op woensdag 1 juni in de Gasfabriek in Deventer.
Redactie SLO
78

Congres - Hoogbegaafd van Wieg tot Werk - 31 mei, 1&2 juni

Talentissimo organiseert een congresdag en twee verdiepende studiedagen om meer te leren over hoogbegaafdheid of je te verdiepen in specifieke onderdelen daarvan. Ben jij erbij?

Inschrijving SLO-bijeenkomst 'Samen de doelen voor elkaar' geopend!

Op woensdag 1 juni organiseert SLO de bijeenkomst 'Samen de doelen voor elkaar!' bij NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Ben jij erbij?
Redactie SLO
166

1 juni 2022 SLO-bijeenkomst Samen de doelen voor elkaar! bij NBC voor po en vo - Save the date

1 juni organiseren wij de SLO-bijeenkomst 'Samen de doelen voor elkaar!' bij NBC Congrescentrum Nieuwegein. Chief of Failure Prof. Paul Iske van de Universiteit van Maastricht is de keynote. Focus die dag: leergebied overstijgende thema's in po/vo.
Redactie SLO
304

Op www.slo.nl staan nu alle hulpmiddelen voor de "begaafde leerling" bij elkaar!

Iedereen heeft talenten en mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. In gesprek met elkaar krijgen leerlingen steeds meer zicht op hun persoonlijkheid en kunnen ze bewuster keuzes maken en doelen stellen. Op zoek naar hulpmiddelen, kijk dan hier!
Redactie SLO
581
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties