Nieuws

Sorteer op:

Mail overdracht persoonsgegevens in juni

Nog deze maand krijgen alle geregistreerde gebruikers van talentstimuleren.nl een mail van het Informatiepunt Onderwijs & Talentstimuleren in verband met overdracht van je persoonsgegevens.
Redactie SLO
85

SLO workshops tijdens Nederlands Programma op 1 en 2 september

Tijdens de internationale ECHA2022 die van 31 augustus t/m 3 september wordt gehouden bij het World Forum in Den Haag geven de SLO-ers Nora Steenbergen, Hanna Beuling en Marloes Warnar workshops tijdens het Nederlandse en internationale programma.
Redactie SLO
52

Registratie Nederlands programma ECHA2022 nu geopend!

De (inter)nationale keynotes op 1 en 2 september van het parallelle Nederlandse programma van ECHA2022 zijn bekend. Je kunt je vanaf nu registreren. Het volledige programma wordt midden juni bekend gemaakt.
Redactie SLO
195

Naslag van netwerkevent op 1 juni nu beschikbaar

De hand-outs van het netwerkevent 'Samen de doelen voor elkaar' van 1 juni jongstleden kun je via bijgaande link downloaden. De eerste hand-outs staan erop en deze worden aangevuld zodra we deze van de sessieleider binnen krijgen.
Redactie SLO
116

Welbevinden belangrijk thema op de netwerkdag op woensdag 1 juni in Nieuwegein

Er worden diverse sessies en workshops gegeven over het stimuleren van sociaal, emotioneel en fysiek welbevinden van kinderen en jongeren in het po en vo. Ook wordt de gespreksplaat 'Lekker in je vel' uitgedeeld. Opgeven kan nog tot en met 30 mei!
Redactie SLO
144

Nog enkele plekken beschikbaar op de informatiemarkt van het netwerkevent op 1 juni bij NBC Nieuwegein

Op veler verzoek is er ook dit jaar weer een uitgebreide informatiemarkt op het netwerkevent op 1 juni bij NBC in Nieuwegein. Je kunt er netwerken en je laten informeren over onderwijs, talentontwikkeling en (hoog)begaafdheid.
Redactie SLO
105

Nog één laatste netwerkevent op 1 juni vanuit het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling!

Na 22,5 jaar stopt het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling deze zomer bij SLO. Daarom organiseren we nog één keer een netwerkevent om met jullie uit te wisselen over begaafdheid, creativiteit en onderwijs.
Redactie SLO
356

Gespreksplaat over sociaal, emotioneel en fysiek welbevinden beschikbaar

Naast de Engels/Oekraïense en Engels versie is nu ook de Nederlandse versie van de gespreksplaat 'Welbevinden' beschikbaar. Deze bevat meer vragen en pictogrammen om over in gesprek te gaan.
Redactie SLO
218

Video over maatwerk voor alle derdeklassers van havo, vwo en vmbo: versterk de gemaakte profielkeuze!

Ieder schooljaar in maart kiezen alle derdeklassers van havo, vwo en vmbo-tl een profiel, waarin ze eindexamen gaan doen. Versterk deze profielkeuze zodat ze met een stevige basis de bovenbouw ingaan. Zeker in deze 'Covidtijd'. Ook iets voor jullie?
Redactie SLO
60

1 juni SLO-bijeenkomst voor po en vo met 30 sprekers!

Het programma van de bijeenkomst 'Samen de doelen voor elkaar!' is rond en de inschrijving is geopend. Er is een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan inspiratiesessies, workshops en masterclasses en een parallel programma voor schoolleiders.
Redactie SLO
118
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties