Nieuwsbericht

Nieuw boek 'Hoogbegaafd Dan ben je toch gewoon slim?'

Zojuist verschenen 'Hoogbegaafd Dan ben je toch gewoon slim?' Dit nieuwe informatieve boek over hoogbegaafdheid biedt een helder en beknopt overzicht van de eigenschappen, kwaliteiten en valkuilen.

Profielfoto van Raymond van der Knaap
6 januari 2024 | 1 minuut lezen

Hoogbegaafdheid. Er is veel over geschreven, maar ook nog heel veel over te vertellen. Dit informatieve boek over hoogbegaafdheid biedt een helder en beknopt overzicht van de eigenschappen, kwaliteiten en valkuilen.

Het is een bondig, overzichtelijk boek, waarin je in vogelvlucht wordt meegenomen door het fenomeen hoogbegaafdheid. Met dit boek wil auteur op eenvoudige wijze inzicht bieden in het leren herkennen van hoogbegaafdheid. Want alleen als hoogbegaafde kinderen gezien worden in hun kwaliteiten, kunnen we hun enorm vermogen en prachtige talenten helpen ontwikkelen.

Om het hoogbegaafde kind in de klas werkelijk te zien is naast het bezitten van basiskennis over hoogbegaafdheid meer nodig: je moet ook het gedrag dat je ziet op een juiste manier kunnen interpreteren. Observatie is hiervoor een van de krachtigste instrumenten.

Over de auteur
Herma Egberts-Hogt is onderwijsontwikkelaar en creatief talentcoach. Tijdens haar opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen leerde zij dat spelenderwijs werken een prachtige weg is naar het (her)kennen van je talenten. Tegelijkertijd liep haar dochter vast in het regulier onderwijs. Zij bleek hoogbegaafd. Sindsdien maakt Herma zich hard voor meer kunst en creativiteit in het onderwijs. Dit initiatief is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een compleet programma rondom talentontwikkeling.

Meer informatie over het boek https://248media.nl/hoogbegaafd-dan-ben-je-toch-gewoon-slim/

Titel: Hoogbegaafd. Dan ben je toch gewoon slim? | 32 pagina’s in hardcover | ISBN : 9789079603633
Prijs: € 14,95 | Auteur: Herma Egberts-Hogt | Zojuist verschenen