Over ons

De missie van het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO) is om de potentie van (zeer) getalenteerde leerlingen in het basis, voortgezet en hoger onderwijs optimaal tot recht te laten komen. Het verzamelen, ontwikkelen verspreiden en vergroten van kennis en ervaring bij de diverse betrokkenen voeren wij uit in interactie en samenwerking met vele relevante partijen in het veld.

Een grondige kennisbasis over onderwijs en talentontwikkeling is hierbij van groot belang. Via deze website wordt deze informatie toegankelijk gemaakt voor alle betrokkenen in het onderwijsveld. Deze informatie is bedoeld voor leraren, ouders, leerlingen, experts, directies en bestuurders. Ook ondersteunende hulpmiddelen en leermaterialen die te gebruiken zijn in de dagelijkse onderwijspraktijk zijn hier te vinden. Daarnaast organiseert het Informatiepunt landelijke en regionale bijeenkomsten om de uitwisseling van kennis en ervaringen te stimuleren.

» Bekijk alle activiteiten van het Informatiepunt

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Dit interactieve platform van het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling is eind januari 2013 gelanceerd. De informatie op deze website zal voortdurend aangevuld worden. U kunt hiervan automatisch op de hoogte blijven door u te registreren op deze website. U kunt dan - na de bevestiging van uw registratie - zelf in uw profiel aangeven welke thema's uw interesse hebben en op welke wijze u hiervan notificaties wilt ontvangen. Zo blijft u altijd op de hoogte!

» Hoe kan ik mij registreren op deze website?

Meer informatie over dit platform

Onderwijs | Beleid | Thema's | Werkgroepen | Professionals | Scholen | Organisaties

Bekijk ook de video over het Informatiepunt:

Algemeen

www.talentstimuleren.nl is een platform van SLO  Adres: Piet Heinstraat 12, 7511 JE Enschede
T: 053-4840 840  E: info@slo.nl
KVK-nummer: 06085916 BTW-nummer: NL.8023.14.405.B01
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties