Nieuwsoverzicht

Korte cursus Talentbegeleider LOOD in maart a.s.

Nog 3 plaatsen vrij.... In maart geef ik weer de korte cursus "Talentbegeleider LOOD". Er zijn nu nog 3 plaatsen vrij! Zie: website

Gratis kennismakingspakket "Worden wat je wil"....

Vorige week deelde ik mijn overpeinzingen over inclusief onderwijs 2.0. (zie hier) Ik schreef toen ook dat ik in dat kader graag mijn themapakket t.g.v. het thema van de kinderboeken week deelde met collega's om tips en tops te verzamelen om weer...

8 maart Peers4Parents Experience Regio Almelo

8 MAART - PEERS4PARENTS EXPERIENCE Het samenwerkingsverband 23-01 VO gaat in het najaar van 2021 een oudergespreksgroep starten voor ouders van hoogbegaafde kinderen. Deze avond is een eerste kennismaking met de thema’s die behandeld worden.

Week van de hoogbegaafdheid SWV2301

Van 6 tot en met 14 maart 2021 is de landelijke Week van de Hoogbegaafdheid. Wij hebben binnen ons Samenwerkingsverband 23-01 Voortgezet Onderwijs (Regio Almelo) ook een aantal activiteiten georganiseerd:

ONLINE Symposium Talenten Voeden 3 november 15.30 - 18.15 uur

Het eerder aangekondigd symposium Talenten Voeden op 3 november a.s. gaat online! In de gasfabriek in Deventer kunnen slechts 40 deelnemers aanwezig zijn. Daarom zorgen we voor een livestream met de mogelijkheid via de chat vragen te stellen.

DIGITALE Publicatie Talenten Voeden ONLINE

Het boek Talenten Voeden Wat zijn de ingrediënten voor toekomstbestendig en dieper leren van Juliette Walma van der Molen- hoogleraar Talentontwikkeling, W&T aan de Universiteit Twente- is 28 januari 2020 door KWTO online gepubliceerd!

Alle Scholen Verzamelen!

Op 12 juni organiseren de Wetenschapsknooppunten een landelijk onderzoek naar buitenspelen. Bovenbouwleerlingen uit het hele land kunnen voor een dag universitair onderzoeker zijn, en oefenen met onderzoekend leren. Doe mee met je klas!

Inspiratiebijeenkomst 'Subsidieregeling begaafde leerlingen in het po en vo'

Laat je ook informeren en inspireren om de kansen te benutten die de subsidieregeling voor begaafde leerlingen biedt. Meld je aan voor een inspiratiebijeenkomst! O.a. op 20 febr. in Zutphen of 5 maart in Nijkerk.

10 jaar Winterschool – Breng wetenschap de klas in!

Kom jij op woensdag 23 januari 2019 ook naar de feestelijke editie van de 10e Winterschool? Tijdens deze professionaliseringsdag enthousiasmeren we leraren uit het basisonderwijs om wetenschap de klas in te brengen.

Hoe brengen we de brede talentontwikkeling optimaal in beeld?

Vanuit mijn rol als leerkracht en kwartiermaker van het Regionale Talentnetwerk (Regio Utrecht en West Gelderland ) constateerde ik dat er binnen het basisonderwijs een groeiende behoefte is om de brede talentontwikkeling in beeld te brengen.
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties