Activiteit

Peers4Parents Facilitator Training

19 april t/m: 20-04-2024
Vrijdag 19 april 2024 - zaterdag 20 april 2024
09:30 tot 16:30
Profielfoto van Desirée Houkema
1 minuut lezen

Sinds 2017 bestaat in Nederland het Peers4Parents Programma voor ouders van begaafde kinderen. Deze worden inmiddels op verschillende locaties aangeboden en uit de ervaringen blijkt dat dit programma een grote meerwaarde heeft voor ouders. Om het Peers4Parents Programma op meer plekken mogelijk te maken, worden er jaarlijks nieuwe facilitators opgeleid tijdens 2-daagse facilitator trainingen. De eerstvolgende training vindt plaats op 19/20 april bij Kappelerput in Heeze.

Tijdens deze training leer je hoe je gespreksgroepen voor ouders van begaafde kinderen kunt faciliteren binnen het Peers4Parents Programma. De training biedt je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij het initiatief Peers4Parents, een netwerk van Peers4Parents facilitators in Nederland. Peers4Parents wil ouders door middel van een intensief begeleid ouderprogramma laten ervaren hoe zij vanuit hun eigen kracht van betekenis kunnen zijn bij de emotionele begeleiding van hun begaafde kind. 

Voor wie is deze training?
Deze training is bedoeld voor professionals met ruime ervaring en expertise in het begeleiden van begaafde kinderen, jongeren en volwassenen (waaronder ouders). Professionals die zich bovendien vanuit persoonlijke ervaringsdeskundigheid betrokken voelen, als begaafde en/of als ouder.

Interesse?
Meld je dan aan via het aanmeldformulier op de website van de Peers4Parents Facilitator Training.

Je kunt ons volgen via Facebook en/of LinkedIn en je kunt je aanmelden voor de Peers4Parents Nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe ontwikkelingen, ook op LinkedIn. Meer informatie vind je op de Peers4Parents website.

Locatie

Somerenseweg 100
5591 TN Heeze
Nederland
Profielfoto van Nora Steenbergen-Penterman
2 maanden geleden
Profielfoto van Nora Steenbergen-Penterman
2 maanden geleden

Goed bezig