Activiteit

Inspiratiebijeenkomst Regio Zuid - Wat is goed voor de begaafde leerling?

25 mei
25 mei 2022
16:00 tot 20:15
Profielfoto van Desirée Houkema
1 minuut lezen

Regionale inspiratiebijeenkomsten over een vloeiende verbinding po-vo en de meerwaarde van peergroeponderwijs

Voor: professionals die werken met/voor begaafde leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs en vertegenwoordigers van samenwerkingsverbanden

Wat is nodig om passend aan te sluiten op de ontwikkelingsmogelijkheden en -behoeften van leerlingen met kenmerken van begaafdheid? Wat is nodig om een doorgaande ontwikkeling van (begaafde) leerlingen mogelijk te maken?

In mei 2022 organiseert NTCN in samenwerking met CBO Talent Development vier regionale inspiratiebijeenkomsten voor po- en vo-professionals die werken met of voor begaafde leerlingen. Centraal staan de belangrijkste trends en inzichten als het gaat om de doorgaande ontwikkeling van begaafde leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs en de meerwaarde van peergroeponderwijs (voltijd en deeltijd) binnen een regionaal dekkend ondersteuningscontinuüm.

Op 25 mei vindt de inspiratiebijeenkomst plaats in regio Zuid in de omgeving van Breda. 

Aanmelden

Wil je in één namiddag en avond op de hoogte zijn van landelijke én regionale ontwikkelingen op deze thema’s en inspiratie opdoen die je kunt toepassen in je eigen praktijkcontext bij jou in de regio? Meld je dan aan via onderstaande pagina’s:

» Meer informatie en aanmelden voor de bijeenkomst op 25 mei

De andere regionale inspiratiebijeenkomsten vinden plaats op:

Bron: National Talent Centre of the Netherlands - NTCN