Activiteit

ONLINE Symposium Talenten Voeden - Wat zijn de ingrediënten voor toekomstbestendig en dieper leren?

03 november
3 november 2020
15:30 tot 18:15

Eind januari heeft KWTO het boek ‘Talenten Voeden gelanceerd. Het boek is inmiddels bijna duizend keer gedownload. In navolging van deze lancering wordt tijdens een symposium op 3 november dieper ingegaan op dit boek en de verschillende ingrediënten voor toekomstbestendig en dieper leren. De auteur, Juliette Walma van der Molen zal de keynote verzorgen. Daarnaast verzorgen twee professionals uit het veld waar onder Tim Post een lezing waarbij zij ingaan op verschillende aspecten van ‘Talenten Voeden’. Aansluitend vindt een interactieve forumdiscussie met vragen vanuit de zaal en de online deelnemers plaats.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om ‘Talenten te integreren in je onderwijs? Ben je op zoek naar inspirerende inzichten en praktische handvatten? Meld je dan aan, via onderstaande download, voor deze online bijeenkomst op dinsdagmiddag 3 november vanuit de Gasfabriek in Deventer! Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

KWTO waardeert het wanneer u de uitnodiging om de bijeenkomst online te volgen, binnen uw school/netwerk breed verspreid. De livestream biedt immers aan veel meer belangstellenden de mogelijkheid het symposium op een gemakkelijke manier te volgen.

KWTO is blij met de enorme belangstelling voor het symposium Talenten Voeden. We hebben deelnemers uit Nederland en Belgie, van po, vo, ho, musea, bibliotheken en diverse andere organisaties. Inschrijven is nog mogelijk tot zondag 1 november 12.00 uur.