Agendaoverzicht

Opening SKillsfactory Onderwijs Noord Holland

18 januari 2016
Locatie: De Skillsfactory
Datum: 23 maart 2016
Tijd: 16:00 tot 19:30

Op 23 maart worden de deuren geopend van een onderwijs inspiratie- en trainingscentrum nieuwe stijl. De Skillsfactory biedt een werkplaats voor onderwijsprofessionals die samen leren inhoud willen geven a.d.h.v. presentaties, worskhops, het onderwijscafé en meer.  Extra informatie en het voorlopige programma vindt u hier.

Vanaf vandaag is de inschrijving voor dit  inspirerende evenement mogelijk. Na een wervelende aftrap van Keynote speaker Bob Maas verzorgen verschillende expertisepartners miniworkshops over Talentontwikkeling, Bewegend leren, Creativiteit binnen Bevo en Drama en de Luie juf. Onder het genot van een drankje, soep en brood is er ruimte om met elkaar te netwerken.  Om 19.30 uur sluiten we de avond af.

Deelname aan dit feestelijke evenement is gratis. Omdat wij zoveel mogelijk scholen in de regio willen verwelkomen, schrijven we aanvankelijk maximaal 3 personen per school in. Bij meerde inschrijvingen maken we gebruik van een reservelijst. Er is plek voor maximaal 80 deelnemers, dus wees er snel bij!  Aanmelding kan via info@leskracht.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een ticket naar het workshopprogramma.

803

Deelnemers

HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties