Agendaoverzicht

conferentie 'begaafdheid in het basisonderwijs'

9 januari 2018
Locatie: Hotel Casa
Datum: 29 maart 2018
Tijd: 16:00 tot 21:00

Hoe kunnen we zo goed mogelijk aansluiten bij de behoeften van begaafde leerlingen binnen ons onderwijs? Waar liggen de kansen en wat is haalbaar binnen de klas, binnen de school en bovenschools?

?Op donderdag 29 maart 2018 gaan we daarover met elkaar in gesprek tijdens de conferentie ‘Begaafdheid in het basisonderwijs’. Een conferentie om elkaar te inspireren met ‘good practices’, kennis en ervaringen uit te wisselen én om elkaar te ontmoeten. Het wordt een gevarieerd middag/avondprogramma, met onder andere een keynote-lezing van prof. Tessa Kieboom (auteur van o.a. ‘Als je kind (g)een Einstein is’).

?De workshops worden voornamelijk gegeven door professionals uit het Amsterdamse onderwijsveld die hun sporen hebben verdiend op het gebied van begaafdheid in de praktijk.
Thema’s die aan bod komen zijn o.a.: signaleren, onderpresteren, compacten, verrijken, versnellen, mindset, leerdoelen en vaardigheden, de plusklas en beleid op school.

Het volledige programma staat binnenkort online. Laat hieronder alvast je contactgegevens achter, zodat we je direct op de hoogte kunnen brengen als het programma bekend is en je je kunt inschrijven voor de workshops. http://www.hetabc.nl/conferentiebegaafdheid/ 

De conferentie wordt georganiseerd door de Amsterdamse Klas en gemeente Amsterdam, in samenwerking met Het ABC.

?Voor wie? Alle leerkrachten, IB-ers en directeuren uit het Amsterdamse basisonderwijs. Het aanbod zal aansluiten bij de behoeften van zowel beginners als gevorderden op dit onderwerp.

415
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties