Nieuwsoverzicht

SLO workshops tijdens Nederlands Programma op 1 en 2 september

21 juni 2022

Tijdens de internationale ECHA2022 die van 31 augustus t/m 3 september wordt gehouden bij het World Forum in Den Haag geven de SLO-ers Nora Steenbergen, Hanna Beuling en Marloes Warnar workshops tijdens het Nederlandse en internationale programma.

Tijdens de workshops worden de interactieve presentaties afgewisseld met werkvormen ter verdieping op de theoretische achtergronden m.b.t. begaafdheid. talentontwikkeling en welbevinden. In de workshop "Hoe ga je stimulerend signaleren?" wordt ingegaan op een rijke leeromgeving als randvoorwaarde voor signalering van begaafdheidskenmerken en hoe van daaruit te komen tot persoonlijke ontwikkeldoelen. In de workshop "Het stimuleren van welbevinden van kinderen en jongeren" komt het fysieke, sociale en emotionele welbevinden aan bod. 

Inschrijven voor 1 conferentiedag met daaraan gekoppeld een follow-up dag!

Het is nu mogelijk om je voor 1 of 2 dagen van het Nederlandse programma in te schrijven. Voor € 195,- kun je 1 dag (inter)nationale sessies volgen en daarnaast krijg je nog een terugkomdag in het najaar van 2022 waarbij je de keuze hebt uit 10 locaties. Natuurlijk kun je je ook voor beide dagen inschrijven!

Meer informatie en aanmelden voor  NEDERLANDS PROGRAMMA - ECHA 2022

46
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties