Nieuwsoverzicht

Nog één laatste netwerkevent op 1 juni vanuit het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling!

26 april 2022

Kom jij op 1 juni ook naar hét netwerkevent over talentvolle (hoog)begaafde leerlingen?

Na 22,5 jaar stopt het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling deze zomer bij SLO. Daarom organiseren we nog één keer een netwerkevent om met jullie uit te wisselen over begaafdheid, creativiteit en onderwijs.

Wees welkom op woensdag 1 juni bij het NBC congrescentrum in Nieuwegein op het netwerkevent 'Samen de doelen voor elkaar!'. De keynote wordt deze dag verzorgd door Chief of Failure prof. Paul Iske van de Universiteit van Maastricht.

Inspirerende lezingen en inspiratiesessies

Tijdens het netwerkevent zijn er verschillende workshops en masterclasses
om te volgen. Je kunt hiervoor je eigen programma samenstellen en kiezen uit onderwerpen als maatwerk, executieve vaardigheden, (hoog)begaafdheid en het
stimuleren van het welbevinden in de klas. Voor schoolleiders hebben we extra workshops over curriculumontwikkeling op school. Speciaal voor schoolleiders is er een parallel programma over curriculumontwikkeling op school. Maar hoe pak je dat aan? Ook dat komt aan bod op het netwerkevent. 

SLO draagt talentstimuleren.nl over aan NTCN

Goed nieuws: ons platform talentstimuleren.nl gaat door! We dragen ons gezamenlijke platform talentstimuleren.nl over aan NTCN. Wij zijn blij dat we het aan deze partij, met wie we al jaren samenwerken, mogen overdragen.

We hopen jullie op het laatste, extra bijzondere netwerkevent te mogen verwelkomen. Geen zorgen: ook na de overdracht gaat SLO door met het ontwikkelen van onderwijs voor de zeer talentvolle, waaronder de (hoog)begaafde, leerlingen.

Meer informatie en aanmelding netwerkevent

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar: https://events.slo.nl/nl/event/2022-06-01-samen-de-doelen-voor-elkaar

We ontvangen je graag en hebben wat leuks voor je in petto!

Groeten van het conferentieteam:

Nora Steenbergen-Penterman, Geesje van Slochteren, Bianca Kuiphuis en Lammie Stoffers.

361
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties