Nieuwsoverzicht

"Samen talenten stimuleren en vieren" is het thema van de conferentie op 13 en 14 november!

16 juli 2019

Op 13 en 14 november 2019 organiseert het informatiepunt Onderwijs & Talentonwikkeling samen met  het National Talent Centre of the Netherlands (NTCN) weer de Conferentie Begaafdheid & Talentontwikkeling bij NBC congrescentrum in Nieuwegein. Op dit moment hebben enkele regio's al vakantie en daarom hebben wij besloten het programma van de conferentie na de zomervakantie bekend te maken. Maandag 16 september opent de inschrijving!

Er zullen binnen- en buitenlandse keynotes zijn die spreken over het stimuleren van motivatie, creativiteit en executieve vaardigheden. Ook bevat de conferentie een inspiratieronde waarin ervaringsverhalen en praktijkvoorbeelden worden gedeeld. In het middagprogramma kun je kiezen voor ofwel twee van de 12 workshops van 75 minuten of voor een interactieve lezing of voor één van de zes verdiepingsworkshops voor experts van drie uur. De rondes zullen allemaal workshops en lezingen bevatten die aansluiten op de meest recente wetenschappelijke inzichten en ervaringen uit de praktijk. Hou de site in de gaten voor meer informatie.

Namens het hele team van het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling wens ik iedereen een fijne zomerperiode!

Groeten van Nora Steenbergen-Penterman

1086
eigenaar uitgeverij Cinospaans

Hallo Nora Steenbergen,

Mocht je nog een workshop verlener zoeken, wil ik graag een keer een workshop geven over hoe een leermethode kan bijdragen aan het inzicht voor iedere leerling van de basisschool dat leren leuk kan zijn.

Hartelijke groet,

Antoinette Gerichhausen

talentbegeleider

Beste Nora,

Wat zijn de mogelijkheden om coachingsmaterialen voor talentontwikkeling te verkopen op congressen zoals deze? Ik heb pas een heel gaaf spel ontwikkeld voor jong en oud dat heel goed aanluit bij het thema van dit congres. Waarschijnlijk komt dit eind dit jaar uit. Het is niet mijn bedoeling om heel groot uit te pakken. Een klein tafeltje om het in elk geval te laten zien, er iets over te vertellen en een aantal exemplaren te verkopen.

Ik hoor graag wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Hartelijke groet, Maaike Rekers

Kind-met-zelfvertrouwen

HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties