Nieuwsoverzicht Bewaren

Verbinden, samenwerken en delen tijdens de netwerkdag

4 april 2017

Op woensdag 12 april a.s. op de Landelijke Netwerkdag die het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling organiseert bij De Werelt in Lunteren bieden we allerlei mogelijkheden om te verbinden en te delen.

Netwerkcafé

Tijdens de lunchpauze kun je het netwerkcafé bezoeken. In het netwerkcafé staan tafels gereed, waarop je materialen neer kunt leggen die bijdragen aan het stimuleren van talentontwikkeling. Iedereen die deelneemt aan deze dag en gratis materiaal met andere deelnemers wil delen, kan van deze mogelijkheid gebruik maken. Heb jij iets ontwikkeld dat je graag wilt delen? Dan nodigen we je van harte uit om het netwerkcafé hiervoor te benutten!

Share (Y)our Mission!
Omdat we tijdens de netwerkdag graag mogelijkheden willen creëren om mooie initiatieven op het gebied van talentontwikkeling te verbinden en verdere samenwerking te stimuleren, besteden we hier extra aandacht aan. Als je hierin geïnteresseerd bent, kun je in het netwerkcafé gebruik maken van de mogelijkheid om volgens het principe 'achterwerk in de kast' je ideeën voor verbinden en samenwerken te delen voor de camera. Op welke manier zie jij kansen om op het gebied van talentontwikkeling (meer) samen te werken? Heb je hier interessante en creatieve ideeën bij? Dan hopen we dat jij je stem laat horen! Naast de mogelijkheid om dit voor de camera te delen, kun je je in de 2e ronde ook inschrijven voor de sessie 'Share (Y)our Mission' om hierover verder uit te wisselen.

Al meer dan 300 collegae hebben zich ingeschreven voor de netwerkdag. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Mis het niet!

Meer informatie en inschrijven via de agenda-activiteit op 12 april 2017

Blijf op de hoogte via www.talentstimuleren.nl

Like en volg Talentstimuleren.nl op Facebook

Volg @infopunttalent op Twitter #nwdhb17

915
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties