Agendaoverzicht

Week van de Hoogbegaafdheid

20 december 2015
Datum: 11 maart 2016 - 19 maart 2016

Week van de Hoogbegaafdheid : 11 t/m 19 maart 2016

Komend voorjaar staat de week voorafgaand aan het succesvolle Festival van Talent geheel in het teken van hoogbegaafdheid. Het IHBV, Mensa, Exentra, het Festival van Talent en zelfstandige professionals bundelen hun krachten om het thema hoogbegaafdheid op een positieve manier onder de aandacht brengen. In Nederland én Vlaanderen.

Onbekend maakt onbemind. Met een week vol activiteiten rond hoogbegaafdheid wil het organisatieteam misvattingen uit de weg ruimen en het beeld completer maken. Hoogbegaafdheid is meer dan een hoog IQ. Met hun creatieve geest, autonomie, gedrevenheid en sensitiviteit, kunnen hoogbegaafden een waardevolle bijdrage leveren aan onze maatschappij – mits zij de kansen krijgen en weten te pakken om zich op hun manier te ontwikkelen.

Wil je ook een activiteit organiseren?
Ga dan naar de site van de Week van de Hoogbegaafdheid en meld je aan.

De Week van de Hoogbegaafdheid is een prachtige kans voor begeleiders, scholen, instellingen, coaches, plusgroepen, opvoedingsdeskundigen, kortom alle hb-professionals, om hun werk met hoogbegaafden bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Meer informatie

Contactpersonen voor de pers

  • Nederland: Rianne van de Ven, IHBV +31 655 303 001
  • Vlaanderen: Kathleen Venderickx, Exentra +32 3 297 30 88
2513
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties