Agendaoverzicht

Training Effectief Communiceren (3 dagdelen) in Doorn (Er zijn nog enkele plaatsen vrij!)

15 september 2020
Locatie: Nieuw Hydepark
Datum: 2 juni 2022
Tijd: 13:30 tot 16:30

“Zo kun je mij bereiken!"

Hoe versterk ik mijn leerkracht/docent-zijn? Hoe versterk ik mijn team? Hoe bereik ik alle leerlingen/studenten/collega’s en versterk ik de relatie met hen? Door een verschil in perceptie, kunnen mensen anders reageren op dezelfde situatie. Ervaar en leer hoe je door effectief communiceren de verbinding kan versterken. Effectief communiceren is een sturingselement voor een veilige, gezonde en motiverende werkomgeving.

Gedurende drie middagen krijg je meer inzicht in jouw eigen communicatiestijl en –voorkeuren en van degene met wie je in uw werk veel te maken heeft (leerlingen, studenten, collega’s, ouders, e.d.). Je traint jezelf in hoe je jouw communicatie het beste op anderen kunt afstemmen, zodat er een optimaal pedagogisch- en leerklimaat in de klas/op school ontstaat. Een vooraf ingevulde Quickscan over jouw communicatiestijl en -voorkeuren vormt de rode draad door de training.

De training Effectief Communiceren wordt gegeven op: 

– 2, 9 en 16 juni 2022 van 13:30 uur – 16:30 uur in Doorn.

Kosten voor deze training bedragen €595,- (incl. cursusmateriaal, koffie/thee/water en inschrijfgeld).

Wil jij meer weten over 𝗘𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗖𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗲𝗿𝗲𝗻 en wat effectief communiceren voor jou kan betekenen en ook in de begeleiding van getalenteerder leerlingen? Schrijf je in! Er zijn nog plaatsen vrij voor de 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗘𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗖𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗲𝗿𝗲𝗻 met startdatum 2 juni 2022! Ben jij erbij?

Voor meer informatie en aanmelding: https://invente.nl/opleidingen/effectief-communiceren/effectief-communiceren-3-dagdelen

429
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties