Inloggen?

Inloggen Help

HB0174 - Netwerk Westland

Details

Type: Semi-open
Opgericht op: 5 januari 2016
Beheerder(s): Claudia Wiskerke

HB0174 is een online wegwijzer hoogbegaafdheid in het Westland; een positief platform voor leerkrachten, professionals en ouders. De ambitie is om elkaar te helpen in ieders zoektocht naar antwoorden op de eerste vragen rondom hoogbegaafdheid in het Westland.

We willen dat alle hoogbegaafde kinderen in het Westland terecht kunnen (blijven) voor passend onderwijs en begeleiding. We hebben lokaal ontzettend veel (groeiende) kennis en het is goed om die op een logische plek te bundelen. Eén omgeving voor leerkrachten, professionals én ouders. Waar gaat het goed, waar kan het beter en hoe kunnen we van elkaar leren? HB0174 is een startpunt voor informatiedeling en in de toekomst mogelijk voor samenwerking.

Online omgeving en Facebook
In de online omgeving van talentstimuleren.nl bundelt HB0174 alle informatie waaraan behoefte is of ontstaat. Talent stimuleren biedt een schat aan state of the art informatie die blijvend wordt geactualiseerd.
HB0174 heeft ook een besloten Facebook pagina onder dezelfde naam. Hier kunnen discussies met een meer besloten karakter worden gevoerd door alle doelgroepen.

Wat kun je halen en wat kom je brengen?
> Het menu documenten gaat voorzien in veelgevraagde overzichten. Om te beginnen van lokale professionals of testers; relevante (kinder)boeken; handige websites (bijvoorbeeld voor verrijken) of in een wat later stadium van hoe het specifiek in het Westland is geregeld met gelden voor scholen en vergoedingen voor ouders. Heb je behoefte aan een overzicht of heb je tips om bestaande lijsten te verbeteren? Of ben je professional en wil je op een lijst? Laat het ons weten.
> Het menu agenda is er vooralsnog voor alle initiatiefnemers die lokale activiteiten willen organiseren. HB0174 biedt een podium om het op aan te kondigen. Zo houden we alle activiteiten bij elkaar. Wil je iets organiseren, laat het ons weten.

Lidmaatschap

Om een lidmaatschap aan te vragen voor deze semi-open werkgroep dient u eerst in te loggen of te registreren op dit netwerk.
Functie(s): HB netwerker en communicatieadviseur
Organisatie: Commpositie Communicatieadvies