Nieuwsoverzicht

Landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie

14 maart 2017

Het is feest! Voor de 10de maal organiseert Biologie Plus dé landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie voor het basisonderwijs. De NWT-conferentie is dit jaar getiteld Duik in het Diepe en vindt plaats in Egmond aan Zee.

Op vrijdag 24 november 2017 is het zover. Samen met leerkrachten uit het basisonderwijs gaan we dieper in op vragen als: Gaan zeeleven en windmolens hand in hand? Wat kun je met een scheermesje en andere strandvondsten? Hoe houdt een drijvend booreiland zich staande tussen de hoge golven van de Noordzee? Durf jij met de klas een vis te ontleden?

Bas Haring opent de dag met een filosofische lezing over het stellen van vragen en nieuwsgierigheid. Vervolgens kunnen leerkrachten lekker oer-Hollands aan de slag met windmolens, scheepsbouw en waterpret. Of ze gaan op avontuur in de duinen, sleepnetvissen op het strand of leren duurzame sushi maken. Diederik Jekel zal de dag spectaculair en lekker praktisch afsluiten.

Met meer dan 36 praktische workshops en inspirerende lezingen over natuur, wetenschap en techniek in het basisonderwijs is dit dé NWT-conferentie die geen leerkracht of andere professional in het PO mag missen. Vertel jij het voort aan de basisscholen in jouw netwerk en omgeving?

Vraag nu alvast het programmaboek aan!

NWT conferentie 2017 | Duik in het diepe 
Vrijdag 24 november 2017
Nieuwe locatie: Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee 

236
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties