Nieuwsoverzicht

"Talent is altijd aanwezig, alleen niet altijd zichtbaar"

Wat vind jij van deze uitspraak? In de master Talentontwikkeling & Diversiteit bekijken we talent vanuit verschillende perspectieven, waarbij we werken vanuit het perspectief dat iedereen talentvol is, mits talentvol benaderd. Als leraar kun je...

Alle Scholen Verzamelen!

Op 12 juni organiseren de Wetenschapsknooppunten een landelijk onderzoek naar buitenspelen. Bovenbouwleerlingen uit het hele land kunnen voor een dag universitair onderzoeker zijn, en oefenen met onderzoekend leren. Doe mee met je klas!

talentnetwerkbijeenkomst 20 maart

Talentnetwerk Friesland, Steenwijkerland en NOP, regiobijeenkomst op woensdagmiddag 20 maart op de Kampingerhof bij het Comprix College in Oosterwolde.

Gebaren taal in elk klaslokaal

Gebarentaal is niet alleen handig voor doven: ook de anderhalf miljoen slechthorenden in Nederland (waaronder veel opa’s en oma’s) zouden makkelijker communiceren als er af en toe wat gebaren gebruikt worden.

Landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie

Het is feest! Voor de 10de maal organiseert Biologie Plus dé landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie voor het basisonderwijs. De NWT-conferentie is dit jaar getiteld Duik in het Diepe en vindt plaats in Egmond aan Zee.
Karianne Djoyoadhiningrat-Hol
4 jaar geleden
480

Zesde boek in de reeks ‘Wetenschappelijke doorbraken de klas in’

Op woensdag 25 januari 2017 heeft het Wetenschapsknooppunt Radboud Universiteit het zesde boek in de reeks ‘Wetenschappelijke doorbraken de klas in’ uitgebracht.

verslag van de Bijeenkomst Ondernemend Leren en Talentontwikkeling op het TT Instituut

binnen dit open gedeelte delen we op verzoek een aantal documenten

TALENTONTWIKKELING Regiobijeenkomst met workshops voor het VO

Speciale bijeenkomst met workshops

Inschrijflijst Winterschool geopend - Een professionaliseringsdag voor leraren

Kom je ook op woensdag 25 januari 2017 naar de Winterschool? De Winterschool is een leuke en leerzame professionaliseringsdag op het gebied van Wetenschap & Technologie en onderzoekend leren.

Bruggen bouwen voor Talenten in het Noorden

Uitnodiging Regiobijeenkomsten Doorlopende Leerlijnen   Bekijk in uw...
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties