Agendaoverzicht

MILS on tour: "Effectiever leren én lesgeven met leerstrategieën"

15 februari 2016
Datum: 17 maart 2016
Tijd: 19:30 tot 21:30

"Wat een eyeopener! Ik ben diep geschokt en ga nu naar huis om eens rustig na te denken wat dit betekent voor mijn lessen in de toekomst" Dit was de reactie van een SLO-deelnemer aan de MILS on Tour sessie in Ede.

Nieuwsgierig naar deze aanpak die zo'n groot verschil kan maken voor een zeer ervaren leerkracht? Kom dan naar de MILS on tour sessie in Heerenveen op 17 maart 2016.

Via woorden of beelden, stapsgewijs, luisterend, bewegend of samen: weet jij hoe je informatie het gemakkelijkst opneemt en wat de leervoorkeuren van je kind of leerlingen zijn?

Iedereen leert op z’n eigen manier. Door inzicht in de verschillende leervoorkeuren ben je beter in staat om met passende leerstrategieën aan te sluiten op de voorkeuren van je kind of je leerlingen. Door inzicht in je eigen leervoorkeuren kun je zelf effectiever leren en informatie opnemen en wordt je je bewust van eventuele ‘blinde vlekken’.

Gun jezelf, je kind of leerling het gemak van effectiever leren!

Cognitief psycholoog Drs. Marjolein van Bodegom en gecertificeerd MILS coach Harriët van Dalfsen laten je in een interactieve sessie van 1,5 uur kennis maken met MILS, leerstrategieën en leerhulpmiddelen. Je gaat met nieuwe inzichten en tips naar huis. Kortom, een sessie waar je veel van opsteekt!

Inloop vanaf 19.30 uur, start programma om 20.00 uur. Wij vragen een bijdrage in de kosten van € 15,00 p.p.

Voor meer informatie: kijk op www.studiecentra.nl, mail naar mail@studiecentra.nl of bel naar 06-107 42 342.

466

Deelnemers

HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties