Nieuwsoverzicht Bewaren

Aftrap PLG 'Creatief in media & technologie'

8 april 2015

Speciaal voor leden van het Talentnetwerk Utrecht & West-Gelderland die aan de slag willen met media technologie en creativiteit op hun school of organisatie en hierover de komende periode kennis, ervaringen en ideeën willen delen.

Hoe kun je de belangstelling voor media en technologie bij leerlingen gebruiken als katalysator voor leren en ontwikkelen? En hoe kun je latente belangstelling voor deze domeinen prikkelen door leerlingen er op een creatieve manier kennis mee te laten maken? Deze vragen staat centraal bij de aftrap van de professionele leergemeenschap die we met geïnteresseerde deelnemers van onze werkgroep gaan vormen. Na aanmelding ontvang je een toegangskaart voor de Onderzoeksconferentie 2015 van kennisnet (24 juni), waar tijdens een netwerklunch met elkaar aan de slag gaan. Na een korte, prikkelende inleiding gaan deelnemers met elkaar in gesprek. De inleiding wordt verzorgd door Erno Mijland, die veel over dit thema publiceert en momenteel in de regio Eindhoven (onderwijs)organisaties ondersteunt bij het opzetten van na- en buitenschoolse clubs rond maken, programmeren, media en technologie.

Je kunt je aanmelden voor deze werkgroep via de regio-agenda (zie 24 juni): werkgroep/25-talentnetwerk-utrecht-west-gelderland/kalender/activiteit/542-onderzoeksconferentie-2015-kennisnet

 

 
 

870
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties