Nieuwsoverzicht

Hoe brengen we de brede talentontwikkeling optimaal in beeld?

16 oktober 2018

Hoe kunnen we de brede talentontwikkeling en voortgang van leerlingen in beeld brengen in relatie tot het curriculum? Hoe zijn lesactiviteiten, verwerkingsopdrachten  en thematische projecten te koppelen aan de doelen van alle vakgebieden? En hoe kunnen we tegelijkertijd de administratieve werklast verminderen?

Met een all-in-one systeem voor leerlingen en onderwijsprofessionals  kunnen leerkrachten en leerlingen hun eigen doelen stellen, de ontwikkeling volgen en communiceren over het  werk. Een werk-, leer- en ontwikkelomgeving inclusief een kindportfolio en een gevalideerd leerlingvolgsysteem met gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Producten die op dit moment op de markt zijn, zijn vaak beperkt in hun mogelijkheden en bieden slechts deeloplossingen. Het kan anders!

Op woensdagmiddag 14 november nemen we je graag mee in Meloo (de leer- en ontwikkelomgeving van Leskracht) met de bedoeling om je te inspireren en te verleiden om zelf mee te denken. In een interactieve setting maak je kennis met uiteenlopende functionaliteiten om leerlingen optimaal in beeld te brengen, te ondersteunen en zodoende te kunnen begeleiden.

Maximaal twee aanmeldingen per school, via https://www.leskracht.nl/los-product/kickoff-van-papier-naar-digitaal-portfolio/

De gratis toegang is bedoeld om de waarde van ideeën-uitwisseling te benadrukken. Mocht je na aanmelding niet komen opdagen, dan brengen we wel een symbolisch bedrag van €2 in rekening.

Bijlagen

303
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties