Agendaoverzicht

Miniregio bijeenkomst Kop van Noord-Holland & Westfriese Knoop

1 oktober 2015
Locatie: St. Jozefschool
Datum: 9 maart 2016
Tijd: 15:00 tot 17:00

9 maart vindt de volgende bijeenkomst van het talentnetwerk, regio Kop NH en West Frieland plaats. Hierbij reeds een globale agenda. We zijn nog op zoek naar mensen die een goed voorbeeld hebben van talentontwikkeling en/of onderwijs en begeleiding aan (hoog)begaafde leerlingen en hier iets over willen vertellen. Neem in dat geval gerust contact met ons op!

We zien je graag op 9 maart en hopen op een inspirerende en informatieve bijeenkomst! 

Met vriendelijke groet,

Anne Hartmans (joso02om@kpnmail.nl) en Anna Lont-Zuidema (alont@obdnoordwest.nl)

1124

Deelnemers

(onbekend)
Intern Begeleider

Beste Anna,

Ik ben IB-er op de Sint Barabaraschool in Tuitjenhorn. Ik wil me graag aansluiten bij deze werkgroep en heb een ruimte tot mijn beschikking.

Vriendelijke groet,

 

Brenda Dokter

Coördinator begaafdheid / talentontwikkeling, Beleidsmedewerker, Opleider/trainer, Uitgever, Kwartierkmaker Toptalenten Regio Utrecht West-Gelderland

Dag Anne,

Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom in de Skillsfactory in Hoorn/Zwaag, een  onderwijs- en inspiratiecentrum nieuwe stijl dat 23 maart geopend wordt. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Aangezien ik zelf kwartiermaker toptalenten ben bij het Regionale Talentnetwerk Utrecht en West-Gelderland vind ik het prima om bij deze bijeenkomst, indien gewenst, input te leveren.

Groet, Astrid Timmermans  

Coördinator begaafdheid/talentontwikkeling, Groep 7

Beste Anna,

 

Ik zie in de agenda dat er nog geen locatie is. We kunnen de bijeenkomst natuurlijk bij ons op school houden, Sint Jan Waarland, we zijn van harte welkom. Verder zal ik de uitnodiging doorgeven binnen de werkgroep MBHB van stichting Flore.

Marianne

Dag Marianne,

Leuk dat je de uitnodiging verspreidt! En ook dank dat we bij jullie op school terecht kunnen. We geven er echter de voorkeur aan om afwisselend in West Friesland en 'De Kop' bijeen te komen. We zijn een grote regio en op deze manier geven we iedereen evenveel gelegenheid deel te nemen. De vorige keer kwamen we bijeen in Warmenhuizen, dus nu is West Friesland 'aan de beurt'. We hebben daar een oproep gedaan onder een aantal scholen en de locatie wordt z.s.m. bekend gemaakt. 

 

Brenda, in mijn herinnering heb ik jou een soortgelijke reactie gegeven op jouw aanbod indertijd. Zo niet, ook dank voor het aanbod. Wellicht een volgende keer!

Astrid, ook dank voor het aanbod. We geven er echter de voorkeur aan op een school bijeen te komen.

Voor jullie allen: ik hoop jullie 9 maart te zien!

 

Groeten, Anna

Dag Anna, ik kom graag de 9e. dag caty

HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties