Nieuwsoverzicht Bewaren

DIGITALE Publicatie Talenten Voeden ONLINE

29 januari 2020

KWTO is zeer verheugd u aan het begin van 2020 het boek ‘Talenten Voeden’ van Juliette Walma van der Molen digitaal te kunnen aanbieden. Juliette heeft dit boek gemaakt op ons verzoek omdat wij merkten dat bij scholen een grote behoefte bestaat aan meer theoretische onderbouwing en praktische voorbeelden op het gebied van talentontwikkeling, onderzoekend leren en leren in de 21e eeuw. Naar onze mening is Juliette er heel goed in geslaagd om op een leesbare en aansprekende manier aan deze behoefte te voldoen.

Onderaan deze mail treft u diverse doorlinks om naar eigen behoefte gebruik van dit boek te maken. U kunt het boek online lezen via de eerste link, maar ook via de tweede link downloaden als PDF en eventueel printen. Wanneer u de gedownloade PDF-versie op uw computer gebruikt, dan kunt u ook gebruikmaken van de vele doorverwijzingen naar praktische en wetenschappelijke artikelen en aansprekende praktijkvoorbeelden die in het boek via hyperlinks zijn verwerkt. In de bijlage van het boek vindt u ook tien docentbladen die een korte, praktische handleiding vormen bij de onderdelen van het raamwerk Talenten Voeden. Deze kunt u ook apart downloaden en printen via de extra linkjes hieronder. Ook kunt u het uitgebreide interview met Juliette lezen n.a.v. de lancering van dit boek.

We stellen het zeer op prijs als u deze mail zo breed mogelijk deelt binnen uw eigen school, opleidingsinstituut of organisatie. Alvast onze hartelijke dank daarvoor.

Het boek ‘Talenten Voeden’ is weliswaar geschreven voor leerkrachten PO, maar evenzeer interessant voor onderwijsgevenden VO, intern begeleiders, beleidsmedewerkers, directeuren, bestuurders, studenten en docenten Pabo en ook voor oudergeledingen/ geïnteresseerde ouders.

De afgelopen maanden heb ik met heel veel plezier achter de schermen meegelezen. Het is een gelaagd boek geworden, waarin WHY, HOW en WHAT aan bod komen zowel in de diepte (links naar onderzoek) als praktisch. Geschikt voor alle betrokken bij onderwijs po en vo inclusief Pabo’s en ook geïnteresseerde ouders.

Benieuwd? KWTO stelt u in staat de digitale uitgave ‘Talenten Voeden’  (107 pagina’s) gratis te gebruiken:

https://www.kwto.nl/talenten-voeden-walma-van-der-molen/

Naar aanleiding van de lancering van dit boek, is Juliette Walma van der Molen uitgebreid geïnterviewd. Dit interview kunt u online lezen, downloaden en printen.

33
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties