Activiteit

Landelijke netwerkdag vanuit Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling

01 juni
1 juni 2022
10:00 tot 17:30
Redactie TalentStimuleren
8 mei 2022 | 1 minuut lezen

Kom jij op 1 juni ook naar hét netwerkevent over talentvolle (hoog)begaafde leerlingen?

Na 22,5 jaar stopt het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling deze zomer bij SLO. Daarom organiseren we nog één keer een netwerkevent om met jullie uit te wisselen over begaafdheid, creativiteit en onderwijs.

Wees welkom op woensdag 1 juni bij het NBC congrescentrum in Nieuwegein op het netwerkevent 'Samen de doelen voor elkaar!'. De keynote wordt deze dag verzorgd door Chief of Failure prof. Paul Iske van de Universiteit van Maastricht.

Lezingen, workshops en het laatste nieuws: dit wil je niet missen!

Talentontwikkeling en maatwerk, executieve vaardigheden en verrijkingsonderwijs én het stimuleren van het welbevinden van kinderen en jongeren: onderwerpen van de workshops en lezingen op dit netwerkevent die je inspiratie kunnen geven voor jouw lessen en begeleiding.

Speciaal voor schoolleiders is er een parallel programma over curriculumontwikkeling op school. Maar hoe pak je dat aan? Ook dat komt aan bod op het netwerkevent. Net als de laatste ontwikkelingen op het gebied van creativiteit en denkvaardigheden.

SLO draagt talentstimuleren.nl over aan NTCN

Goed nieuws: ons platform talentstimuleren.nl gaat door! We dragen ons gezamenlijke platform talentstimuleren.nl over aan NTCN. Wij zijn blij dat we het aan deze partij, met wie we al jaren samenwerken, mogen overdragen.

We hopen jullie op het laatste, extra bijzondere netwerkevent te mogen verwelkomen. Geen zorgen: ook na de overdracht gaat SLO door met het ontwikkelen van onderwijs voor de zeer talentvolle, waaronder de (hoog)begaafde, leerlingen.

Meer informatie en aanmelding netwerkevent

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar: https://events.slo.nl/nl/event/2022-06-01-samen-de-doelen-voor-elkaar

We ontvangen je graag en hebben wat leuks voor je in petto!

Groeten van projectteam maatwerk:

Nora Steenbergen-Penterman, Hanna Beuling, Marloes Warnar, Anton Bakker, Liesbeth Pennewaard en Bianca Kuiphuis.