Agendaoverzicht Bewaren

Train-the-trainer Classroom 2030

1 oktober 2019
Locatie: OBS Borgloschool
Datum: 28 november 2019
Tijd: 16:00 tot 19:00

Train-the-trainer (kostenloos) voor leerkrachten groep 7/8 en plusgroepen bovenbouw.   In opdracht van KWTO, JetNet/Tech-Net en Urenco vindt op 28 november in Deventer de train-the-trainer voor Classroom 2030  ‘Ontwerp de klas van de toekomst’ plaats door Erik Groot Koerkamp. Meer informatie en aanmelden via de website van KWTO! https://www.kwto.nl/train-the-trainer-classroom-2030-28-november-in-deventer/

Classroom 2030 - een voor Nederland aangepast project van de British Science Association (BSA) - bestaat uit 5 workshops : ergonomie, electriciteit, nanotechnologie, magnetisme en coderen. De leerlingen onderzoeken onder jouw (bege)leiding wat elke workshop inhoudt en proberen het toe te passen in verbetering van hun klas voor de toekomst. Als leerkracht ben je vrij het programma in te passen als project voor 1 dag of langduriger project.

Als je na de bijeenkomst op 28/11 besluit het programma in jouw groep in te gaan zetten zien we je graag terug tijdens een evaluatiebijeenkomst met rondleiding bij Urenco in Almelo in april 2020.

98
onderwijsadviseur, specialist in gifted education, aansluiting po-vo en W&T

Ivm niet juist werkende link in het oorspronkelijke bericht heb ik deze zojuist aangepast. Dank aan de oplettende lezer :) Er is nog ruimte voor inschrijvingen.

onderwijsadviseur, specialist in gifted education, aansluiting po-vo en W&T

We hebben nog ruimte voor inschrijvingen! Let op : inschrijving mogelijk t/m 14 november.

HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties