Nieuwsoverzicht

Gratis kennismakingspakket "Worden wat je wil"....

Vorige week deelde ik mijn overpeinzingen over inclusief onderwijs 2.0. (zie hier) Ik schreef toen ook dat ik in dat kader graag mijn themapakket t.g.v. het thema van de kinderboeken week deelde met collega s om tips en tops te verzamelen om weer...

Startbijeenkomst subsidie innovatiespots - EWTZH

Komend schooljaar 2019 – 2020 is er vanuit het EWTZH weer subsidie beschikbaar voor schoolbesturen en scholen voor het uitvoeren van nieuwe of bestaande innovaties met betrekking tot W&T.

Bijzondere talentnetwerkbijeenkomst

“ Talenten zijn een gift, wat je er mee doet is een keuze!”

Alle Scholen Verzamelen!

Op 12 juni organiseren de Wetenschapsknooppunten een landelijk onderzoek naar buitenspelen. Bovenbouwleerlingen uit het hele land kunnen voor een dag universitair onderzoeker zijn, en oefenen met onderzoekend leren. Doe mee met je klas!

Meedoen aan onderzoek

https://www.slimeducatief.nl/cursus/onderzoekOnderzoek Specialist Begaafdheidsonderwijs Doet u mee?Wie zoeken we?

W&T Curriculum Café op 13 en 15 nov. 2018

Curriculum.nu is een gezamenlijk initiatief van de Onderwijscoöperatie, de PO-Raad, VO-raad, AVS, LAKS en Ouders & Onderwijs en vindt plaats in samenwerking met SLO.

Afgestemd onderwijs voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong

Ben je op jouw school bezig met de vraag: Hoe optimaliseren we het onderwijs in de reguliere kleuterklassen voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong? Dan zijn de uitkomsten van dit afstudeeronderzoek wellicht interessant voor jouw school.

Inspirerende leerkrachten gezocht voor 2 nieuwe HB-groepen

CBS de Regenboog in Kortenhoef wil haar voltijds HB-onderwijs uit gaan breiden met 2 nieuwe groepen. Daarvoor zijn ze op zoek naar een inspirerende leerkracht voor groep 3/4 en een leerkracht voor de midden/bovenbouw (5/6 of 7/8); iemand die...

Groeidenken en portfolio DEZE BIJEENKOMST KOMT TE VERVALLEN.

DEZE BIJEENKOMST KOMT TE VERVALLEN DOOR MISVERSTANDEN OVER HET AANMELDEN.Wil je meedenken over de rol van een portfolio bij het bevorderen van groeidenken bij je leerlingen? Kom dan naar de workshop op 24 januari 2018 in Rosmalen met als titel:...

Week van de Biologie

Maandag 25 september start de Week van de Biologie met heel veel leuke en interessante activiteiten voor het basisonderwijs zoals de schoolexperimenten.
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties