Inloggen?

Inloggen Help

Leermaterialen

Hieronder vindt u een overzicht van dit type bijdrage. U kunt bij de weergave de volgorde van sorteren aanpassen, of gerichter zoeken door te filteren in het zoekmenu in de rechterkolom.

  Toolkit Challenging Young Children (NL)

  ChYCh-folder-A5WIKKEL6pag-NL-min.pdf

  De Toolkit Challenging Young Children maakt deel uit van de Talent Education Toolkit for Teachers. De Online Toolkit is ontwikkeld voor pedagogische medewerkers en leerkrachten groep 1/2 en omvat handvatten voor een "holistische" benadering van peuters e

  121
  Geplaatst door Phil Rhebergen

  "ik RET het zelf!"

  Ik RET het zelf bord.pdf
  WerkboekjeVoorbeeld.pdf

  Het “ik RET het zelf!” werkboek en bord is speciaal voor kinderen die graag willen leren hoe ze op een positieve manier kunnen omgaan met lastige of vervelende situaties en gebeurtenissen.

  8811
  Geplaatst door Irene Dekker

  52 Opvoed Toolcards Positive Discipline

  Toolcards info flyer v2.pdf

  52 Positive Discipline Kaarten om je vaardigheden als opvoeder te vergroten, gebaseerd op de effectieve en bemoedigende methode Positive Discipline.

  6731
  Geplaatst door Neda Djavdan-Badcoubei

  EigenWijsjes

  EigenWijsjes is een een set met kaarten die helpen positief denken en uit te gaan van eigen kracht. Eigenwijsjes zijn voor alle kinderen vanaf een jaar of 6. Deze kaartjes kunnen gebruikt worden voor thuisgebruik, kindertherapeuten, leerkrachten...

  3075
  Geplaatst door Redactie SLO

  Spiegel jezelf spel

  Doel van dit spel is om het zelfvertrouwen te vergroten door in het praten met kinderen de goede eigenschappen te benadrukken. Vooral wanneer er problemen zijn in de ontwikkeling van kinderen, spelen deze problemen vaak al langere tijd en zijn er...

  4628
  Geplaatst door Redactie SLO

  Ken je kwaliteiten

  Doel van dit spel is leerlingen (v.a. circa 14 jaar) bewust(er) maken van hun eigen kwaliteiten en op die manier bijdragen aan een positief zelfbeeld.

  5453
  Geplaatst door Redactie SLO

  Kinderkwaliteitenspel

  Dit spel is bedoeld om leerlingen bewuster te maken van hun eigen kwaliteiten en op die manier bij te dragen aan een positief zelfbeeld.

  8707
  Geplaatst door Redactie SLO
Organisatie: Praktijk Liberi
Functie: ECHA specialist (hoog)begaafdheid
Organisatie: Leidse Aanpak
Functie: Opleider/trainer, Uitgever