Anne-Marie de Vlas

Functie: (onbekend)
Lid sinds: 18-06-2019

Wil jij meer weten over 𝗘𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗖𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗲𝗿𝗲𝗻 en wat effectief communiceren voor jou kan betekenen en ook in de begeleiding van getalenteerder leerlingen? Schrijf je in! Er zijn nog plaatsen vrij voor de 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗘𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗖𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗲𝗿𝗲𝗻 met startdatum 28 mei 2021!

Voor meer informatie en aanmelding: https://invente.nl/opleidingen/effectief-communiceren/effectief-communiceren-3-dagdelen

U bent de eerste om te reageren.

Wil jij je bekwamen tot de HB-deskundige in jouw school? Schrijf je in voor de cursus 𝗖𝗼ö𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗠𝗲𝗲𝗿- 𝗲𝗻 𝗛𝗼𝗼𝗴𝗯𝗲𝗴𝗮𝗮𝗳𝗱𝗵𝗲𝗶𝗱. Er zijn nog plaatsen vrij met startdatum 1 april 2021!

Voor meer informatie en aanmelding: https://invente.nl/opleidingen/hoogbegaafden-onderwijs/coordinator-meer-en-hoogbegaafdheid-3-dagdelen

U bent de eerste om te reageren.

Opleiding Meer- en Hoogbegaafdheid Onderwijs & Begeleiding is verplaatst!

Vanwege de huidige coronamaatregelen waarbij verzocht wordt zoveel mogelijk ‘social distance’ in acht te nemen, hebben we moeten besluiten om de opleiding Meer- en Hoogbegaafdheid Onderwijs & Begeleiding op 14 mei a.s. te annuleren. Niet getreurd, de opleiding is verplaatst naar donderdag 18 juni a.s. in Groningen.

Andere data waarop deze opleiding gegeven wordt zijn:

- 12 november 2020 (Groningen)
- 19 november 2020 (Deventer)
- 26 november 2020 (Utrecht)

Voor meer informatie en aanmelding: https://invente.nl/opleidingen/hoogbegaafden-onderwijs/meer-en-hoogbegaafden-onderwijs.

U bent de eerste om te reageren.

Opleiding Effectief Communiceren is geannuleerd!

Vanwege de coronamaatregelen waarbij verzocht wordt zoveel mogelijk ‘social distance’ in acht te nemen, hebben we moeten besluiten om de opleiding Effectief Comminiceren met startdatum 7 mei a.s. te annuleren. Niet getreurd, in het najaar op 24 september, 1 oktober en op 29 oktober a.s. wordt de 3-daagse opleiding weer aangeboden in Groningen. Voor meer informatie en aanmeldinghttps://invente.nl/opleidingen/effectief-communiceren/effectief-communiceren-3-dagdelen.

U bent de eerste om te reageren.

Heb je wel eens het gevoel dat je niet begrepen wordt of dat andere mensen jou niet begrijpen? Ervaar je dat hierdoor miscommunicatie, irritatie, stress ontstaat? Jij een tandje harder gaat lopen of juist niet? Zou je graag meer kennis willen vergaren en handvatten willen ontvangen om jouw communicatie met anderen (bijv. leerlingen, studenten, collega’s, familieleden, e.d.) effectiever en plezieriger te laten zijn? De opleiding "Effectief communiceren" kan jou hierbij helpen!

De opleiding wordt in Groningen gehouden op 7 mei, 14 mei en 5 juni. Ik hoor en zie je graag!

Voor meer informatie en aanmelding: https://invente.nl/opleidingen/effectief-communiceren/effectief-communiceren-3-dagdelen

U bent de eerste om te reageren.

Nieuw aanbod voor de opleiding Meer- en Hoogbegaafden Onderwijs & Begeleiding! Wil je meer kennis vergaren over wat meer- en hoogbegaafde leerlingen nodig hebben om tot ontwikkeling te komen, meld je aan voor een interactieve opleiding met aandacht voor jouw vragen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar! Ik zie je graag in:

@ Groningen op donderdag 2 april 2020 

@ Deventer op donderdag 16 april 2020

@ Utrecht op vrijdag 17 april 2020

@ Utrecht op donderdag 11 juni 2020

Voor meer informatie en aanmelding: https://invente.nl/opleidingen/hoogbegaafden-onderwijs/meer-en-hoogbegaafden-onderwijs

U bent de eerste om te reageren.
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties