Nieuwsbericht

10 november: Webinar over IMAGE deelstudie Professionalisering

Ben jij erbij?

Profielfoto van Desirée Houkema
1 november 2022 | 1 minuut lezen

Op 10 november van 16:00-17:00 uur organiseert NTCN i.s.m. CBO Talent Development en IMAGE onderzoekers een webinar over professionalisering m.b.t. begaafdheid. 

Het landelijke onderzoek ‘IMpact of Activities in Gifted Education’ (IMAGE) brengt in kaart wat de impact is van de activiteiten die uitgevoerd worden om het onderwijs aan begaafde leerlingen te verbeteren in het kader van de OCW-subsidieregeling ‘Begaafde leerlingen in primair en voortgezet onderwijs’. Centraal staan de vragen: Wat werkt? En waardoor werkt het?

IMAGE bestaat uit meerdere deelstudies. Bij de IMAGE-deelstudie gericht op professionele ontwikkeling wordt onderzocht wat de zin en onzin is van professionalisering, zowel in algemene zin als specifiek op het terrein van begaafdheid. Melissa in ’t Zandt en Lisette Hornstra nemen je tijdens het webinar mee in de bevindingen die tot nu toe zijn opgedaan vanuit literatuuronderzoek en je wordt geïnformeerd over wat er vanuit kwantitatief onderzoek in kaart is/wordt gebracht.

» Meer informatie en aanmelden voor dit webinar via de agenda