Nieuwsoverzicht

1 juni 2022 SLO-bijeenkomst Samen de doelen voor elkaar! bij NBC voor po en vo - Save the date

22 maart 2022

Op woensdag 1 juni organiseren wij de SLO-bijeenkomst 'Samen de doelen voor elkaar!' bij NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Chief of Failure Prof. Paul Iske van de Universiteit van Maastricht is de keynote. Focus die dag: leergebied overstijgende thema's in po/vo. Het programma is gericht op doelen ten behoeve van het stimuleren van: 

  • het welbevinden van kinderen en jongeren;
  • ontwikkeling executieve vaardigheden;
  • talentontwikkeling en maatwerk;
  • verrijkingsonderwijs;
  • curriculumontwikkeling op school; en
  • creativiteit en denken.

Deze bijeenkomst heeft als doelgroep leraren en begeleiders in po en vo. Ook is er een parallel programma voor schoolleiders po en vo. In de ochtend starten we met een interactieve lezing “Briljante mislukkingen of mooie leerprocessen" van Prof. Paul Iske van de Universiteit van Maastricht.

Naast deze keynote is er een informatiemarkt, een inspiratie-ronde met 12 bijdragen vanuit het onderwijsveld en in de middag twee workshoprondes met 12 verschillende workshops en 2 masterclasses. 

Er worden workshops gegeven door de volgende sprekers: Minka Dumont, Mirian Rutten, Dolf Janson, Nora Steenbergen-Penterman, Hanna Beuling, Liesbeth Pennewaard, Anton Bakker, Marc van Zanten,  Marloes Warnar, Moniek Warmer,  Jarmo Schoemaker, Geesje Van Slochteren en Talita Groenendijk.

De inschrijving start begin april.

Ben jij erbij?

308
eigenaar, Ondersteuner Passend Onderwijs

Beste mensen,

Graag wil ik me opgeven voor deze dag. Geven jullie een seintje wanneer de inschrijving begint? dank en hartelijke groet,

José Barendse

jose@deschooldebaas.nl

HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties