Nieuwsoverzicht

De registratie voor de ECHA2022 van 31 aug t/m 3 sept 2022 is geopend!

24 december 2021

Je wordt van harte uitgenodigd om een voorstel voor een inhoudelijke bijdrage in te dienen en/of om deel te nemen aan de 18th Conference of the European Council for High Ability van 31 augustus t/m 3 september 2022 in Den Haag.

Hoogbegaafdheid en talentontwikkeling leeft volop in Nederland. De inspanningen van de eerdere, internationaal bekende Nederlandse pioniers, zoals Franz Mönks, die zich sinds eind jaren '80 inzetten voor de behoeften van hoogbegaafde kinderen, hebben inmiddels geleid tot een grote gemeenschap van individuen en organisaties die op dit inspirerende gebied werkzaam zijn. 

Op de ECHA 2022 Conferentie komen deskundigen, professionals en geïnteresseerden uit heel Europa en daarbuiten samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen. Het congres biedt een gevarieerd programma van hoog niveau met topsprekers en een breed aanbod van parallelsessies. Je hoeft geen ECHA-lid te zijn om deel te nemen.

NL-programma

Begin 2022 wordt het speciale Nederlandse programma bekend gemaakt en zal de inschrijving hiervoor worden opengesteld. Collegae van SLO zullen in ieder geval masterclasses over (hoog)begaafdheid, talentontwikkeling, creativiteit en executieve functies voor po en vo verzorgen.

Meer informatie

Meer weten over de call voor abstracts? Klik hier

Wilt u zich aanmelden voor ECHA2022? Klik hier

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de ECHA 2022 nieuwsbrief!

 
  A picture containing company name

Description automatically generated

 

Graag tot in Den Haag!

550
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties