Nieuwsoverzicht

Geen conferentie in november 2020 - Save the Date: 2 april 2021

8 september 2020

De jaarlijkse Landelijke Conferentie ‘Begaafdheid, creativiteit & talentontwikkeling’ vindt dit najaar in verband met het coronavirus niet plaats.

Save the Date!

Gelukkig is er wel een alternatief om alvast naar uit te kijken. Het National Talent Centre of the Netherlands (NTCN) organiseert samen met de Radboud Universiteit in het voorjaar van 2021 een landelijk symposium. Deze vindt - ter nagedachtenis van Franz Mönks - plaats op vrijdag 2 april (Franz’ verjaardag).

Dit symposium staat in het teken van het stimuleren van talenten, creativiteit en persoonlijke groei bij kinderen, jongeren en volwassenen. Zodra er meer bekend is over de inhoud van het programma en over de aanmelding voor dit symposium wordt dit o.a. via talentstimuleren.nl bekend gemaakt. De datum 2 april 2021 kun je dus alvast reserveren!

Updates ontvangen vanuit NTCN

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten en ontwikkelingen vanuit het National Talent Centre of the Netherlands? Volg dan alvast de Facebook pagina en LinkedIn pagina van Stichting NTCN.

457
Onderwijsadviseur

Een mooie datum, de verjaardag van Franz.

Het is dan echter ook voor veel scholen een vrije dag (Goede Vrijdag), dus ik weet niet of dat voor deelnemers dan handig in te plannen is (oppas, weekendjes weg etc).

Ik heb de datum voorlopig in mijn agenda gereserveerd, succes met de organisatie

HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties