Inloggen?

Inloggen Help

Inschrijving geopend regionale bijeenkomsten Passend onderwijs voor begaafde leerlingen op 31 mei en 1 juni

Op 18 april 2017 geplaatst door
Redactie SLO

Regionale bijeenkomsten
'Passend onderwijs voor begaafde leerlingen'

Vanaf 18 april is het mogelijk om je in te schrijven voor de regionale bijeenkomsten 'Passend onderwijs voor begaafde leerlingen'.

Net als voorgaande jaren organiseert het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling conferenties in de regio over verschillende thema's in de context van passend onderwijs voor begaafde leerlingen. Wil je in één namiddag en avond op de hoogte zijn van landelijke én regionale ontwikkelingen m.b.t. passend onderwijs voor begaafde leerlingen in basis en voortgezet onderwijs? Meld je dan aan!

In 2017 zijn er vier conferenties in de regio. Tijdens de twee conferenties in mei/ juni is het thema verrijkend onderwijs in het primair én voortgezet onderwijs. Centraal daarbij staat het ontwikkelen van vaardigheden. Het thema van de twee regionale conferenties in het najaar is 'dubbel bijzondere leerlingen'.

De conferentie start met een train-the-trainer over 'Doelen en Vaardigheden voor Ontwikkeling' (DVO) voor experts en trainers. gevolgd door een namiddag- en avonddeel voor bestuurders, schoolleiders, leraren en experts met een plenaire sessie, twee workshoprondes en gelegenheid tot uitwisseling. Je kunt ook alleen het namiddag- en avonddeel volgen. Tijdens deze conferenties wordt de nieuwe poster van DVO uitgedeeld.

 

Met veel praktische tips en nieuwe tools die je meekrijgt om te delen in jouw team!

De data en locaties van alle regionale namiddag- en avondconferenties zijn bekend, dus reserveer de data in het najaar alvast in je agenda!

 

Graag tot ziens op de regionale bijeenkomsten!

Aanmelden voor 31 mei 2017

Aanmelden voor 1 juni 2017

 

Like en volg Talentstimuleren.nl op Facebook

Volg @infopunttalent op Twitter

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.