Locatie: KC De Groenling

 

Save the date

Marktplaatsbijeenkomst

woensdagmiddag 22 januari 2020

Talentontwikkeling
 
Innoveren door talent te stimuleren

 

 

De Marktplaats

 


Beste onderwijscollega,

Op woensdag 22 januari 2020 organiseert De OnderwijsWerkplaats de Marktplaatsbijeenkomst Innoveren door talent te stimuleren. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in Kindcentrum De Groenling te Panningen van 14.30 uur tot 17:30 uur en is geheel gratis en voor iedereen die het onderwijs een warm hart toedraagt. 

Deel deze uitnodiging dus vooral met je PO- en VO-collega's en neem hen mee naar deze bijeenkomst. De aanmelding start binnenkort!

 

Deze middag neemt Astrid Houtappels van Talentbewust je tijdens de keynote je mee in de visie van de leerkracht als talentcoach. 

 

 

Deze keynote is gericht op de rol van docent als talentcoach; hoe signaleer je, wat is je rol bij talentontwikkeling en hoe geef je dit vorm. Middels o.a. anekdotes en leerlingverhalen word je die middag 'talentbewust'.

 

Na afloop van deze keynote zijn er workshops van en voor PO- & VO-scholen die zich op verschillende manieren bezighouden met het thema talentontwikkeling. 

Ervaar onder andere: 

* Hoe talenttijd op de brugklas vmbo van Connect College georganiseerd wordt m.b.v. docenten en externen. Leerlingen kiezen in meerdere periodes uit de meest uiteenlopende talenten als koken, kickboksen, rappen, media, fotografie enz. Leerlingen en docenten vertellen hoe dit in zijn werk gaat en wat de ervaringen zijn. (VO)

* Hoe een doorlopende leerlijn talentontwikkeling PO-VO en samenwerking tussen een VO-school en een PO-school georganiseerd kan worden. (PO-VO)

* Hoe een topklas eruit ziet; niet verdiepen maar verbreden. Talentontwikkeling komt vanuit de leerling zelf! Ze organiseren hun eigen programma. (PO)

* Een verdieping van de keynote. Hoe word je die talentcoach? (PO/VO)

* Er is keuze uit 6 workshops! Meer informatie volgt snel.
 
Tijdens deze Marktplaatsbijeenkomst maak je dus dichtbij huis kennis met innovatieve projecten in het Limburgse onderwijs en kun je inspiratie opdoen voor je eigen onderwijspraktijk.

Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor het gehele programma waarin we meer informatie zullen geven over de workshops en hoe je je kunt aanmelden!

Ontvang je deze nog niet automatisch? Ga naar www.onderwijswerkplaatslimburg.nl en schrijf je in om het programma te ontvangen en je zo op tijd aan te melden voor de workshops van deze inspirerende bijeenkomst, want vol = vol!
 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten over De OnderwijsWerkplaats?

 

Download het factsheet

 

 

 

 

 

 

 
Meer weten of vragen?

Bezoek onze website www.onderwijswerkplaatslimburg.nl 
of neem contact met ons op via info@owpl.nl

 
 
Adres: Steenbakkersstraat 76
5981 WV Panningen
Nederland
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties