Locatie: deDNKRS - expertisecentrum hoogbegaafdheid

Gratis workshop op 15 februari 2017, 16.00 – 18.00 uur in Amstelveen over montessorionderwijs & hoogbegaafdheid, de taxonomie van Bloom en top-down leren in de montessoriklas.
U kunt zich via deze link inschrijven.

Ben je Montessori leerkracht? Schrijf je in voor de gratis workshop verrijken in de Montessoriklas. Met deze workshop leer je via de Taxonomie van Bloom en top-down leren hoe je zelf verrijkingslessen kunt maken met montessorimaterialen, die geschikt zijn voor de hoogbegaafde leerlingen in je klas.

Schrijf je snel in via deze link.

De teamtrainingen en workshops van deDNKRS zijn dynamisch en interactief en volledig afgestemd op de individuele situatie van de school, het team, de leerkrachten en de leerlingen. Wij stemmen af met de school zodat wij nauwkeurig kunnen aansluiten bij de specifieke behoeften van uw school.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek: info@dednkrs.nl

deDNKRS is gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en montessorionderwijs. Wij bieden teamtrainingen, ambulante begeleiding, workshops en verrijkingsklassen op maat. Het montessorionderwijs biedt volop kansen voor hoogbegaafde leerlingen. deDNKRS maakt in haar trainingen en adviezen gebruik van deze kansen. 

U kunt zich via deze link inschrijven.

Meer informatie over de workshop en hoogbegaafdheid in het Montessori onderwijs vind je op www.deDNKRS.nl

Adres: Pieronlaan 7
1185 DV Amstelveen
Nederland
Telefoon: 06-10399045
Website: www.deDNKRS.nl
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties