Middagconferentie 'Passend onderwijs voor begaafde leerlingen' Noord-Holland & Flevopolder

18 juni
Organisator: Informatiepunt Onderwijs &Talentontwikkeling
Nog beschikbare plaatsen: 45
Inschrijving open: 1 mei 2015 - 12:00 t/m 17 juni 2015 - 23:30

Regionale bijeenkomst 'Passend onderwijs voor begaafde leerlingen'

Meer weten en uitwisselen over passend onderwijs en (hoog)begaafdheid? Dat kan. Tijdens deze gratis midddagconferentie voor zowel het primair als het voortgezet onderwijs, bij OSG West Friesland in Hoorn, kunt u workshops volgen over verrijkend onderwijs (stimulerend signaleren, differentiëren, doelgericht werken aan vaardigheden) en deelnemen aan uitwisselsessies over passend onderwijs voor begaafde leerlingen. Ook worden er praktijkvoorbeelden po en vo uit de regio gedeeld.

De OSG West-Friesland is een voorloper wat betreft excellentiebeleid: de school werd dit jaar door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gefilmd als voorbeeld voor passend onderwijs aan excellente leerlingen. Ook won hun project Masterclasses ?onderdeel van het excellentiebeleid- de Onderwijsprijs Noord-Holland.  

Stel uw persoonlijke programma samen

Bekijk eerst het programma. Hierbij kunt u de workshop- en uitwisselsessies markeren die uw interesse hebben. Tijdens het aanmelden ziet u deze als favoriet gemarkeerd terug om vervolgens uw definitieve keuze te maken bij het samenstellen van uw persoonlijke programma (stap 2 van de aanmelding).

Deze middagconferentie maakt deel uit van een reeks bijeenkomsten over passend onderwijs aan begaafde leerlingen, georganiseerd door het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling.
> Bekijk het overzicht met alle data per regionaal talentnetwerk op de agenda

1723
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties