Congres

Regionale NTCN-conferentie (H)erken Talent op 24 november 2022! - Amstelveen

24 november
Organisator: NTCN
Nog beschikbare plaatsen: 60
Inschrijving open: 24 oktober 2022 - 12:00 t/m 23 november 2022 - 20:00

Meld je nu aan voor de regionale NTCN-conferentie (H)erken Talent op 24 november 2022 in Amstelveen!

Het National Talent Centre of the Netherlands (NTCN) organiseert op 24 en 30 november (op 4 verschillende locaties per dag) regionale conferenties over het stimuleren van talenten en creativiteit bij kinderen, jongeren en volwassenen. Wil je in één namiddag en avond op de hoogte zijn nieuwe ontwikkelingen op het gebied van talentontwikkeling, ook voor mensen met kenmerken van begaafdheid? Meld je dan aan voor één van deze regionale conferenties! 

Deelnemers aan het Nederlandstalige Programma van de ECHA2022 Conferentie op 1 en 2 september jl. ontvangen per mail een ticket om gratis deel te nemen aan één van de regionale conferenties.

Programma

De conferentie start met een inleiding over hoe je talent kunt versterken en huidige ontwikkelingen op dit vlak. Vervolgens kun je kiezen uit 2 verdiepingsessies van 2 uur en 45 minuten. Deze wordt onderbroken door een pauze met soep en broodjes. Het geheel wordt afgesloten met een netwerkborrel. Op de vier locaties worden op 24 en 30 november verschillende verdiepingssessies gegeven (zie onderstaand overzicht). Daarnaast is er veel ruimte om eigen praktijkervaringen in te brengen en je te laten inspireren door de expertise, ervaring en inzichten van de andere deelnemers.

‘(H)erken talent’ sluit aan bij het thema 'Samen elk talent versterken’ van de internationale ECHA2022 Conferentie die deze zomer in Den Haag werd gehouden. Deze regionale conferenties zijn een voortzetting van de kennisdeling die daar plaatsvond.

Met veel praktische tips en nieuwe tools die je meekrijgt om te delen in jouw team!

Voor wie?

De conferentie heeft een brede doelgroep: leraren, ervaringsdeskundigen (jongeren, ouders, volwassenen), onderwijs- en zorgprofessionals, onderzoekers, schoolleiders, bestuurders, leerplichtambtenaren en onderwijsconsulenten. Iedereen die geïnteresseerd is en in onderwijs, zorg, werk en andere contexten betrokken is bij de begeleiding van mensen met een hoog ontwikkelpotentieel is van harte welkom.

Stel je persoonlijke programma samen

Inschrijven is mogelijk tot en met 21 november voor de conferenties op 24 november. Voor de conferenties op 30 november kun je je inschrijven tot en met 27 november. Bekijk voor het inschrijven eerst het programma. Tijdens het inschrijven kun je een keuze maken voor de verdiepingssessie die jij wil volgen. 

Wanneer wordt jouw aanmelding definitief?

Van je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Daarin zit een betaallink. Je aanmelding wordt definitief als via de betaallink de betaling van € 75,- is voldaan. Achteraf betalen aan de hand van een factuur is niet mogelijk! Dit geldt uiteraard niet voor de deelnemers met een gratis ticket.

Annuleren

Als er omstandigheden zijn, waardoor je niet meer aan de conferentie kunt deelnemen, kun je de inschrijving annulereren via deze pagina (indien ingelogd). Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling.

Programma's andere regionale conferenties in november

24 november:

30 november:

Lees meer over: herken-talent