Congres

Conferentie Begaafdheid, creativiteit & talentontwikkeling - ECHA2022 reprise Samen elk talent versterken

16 november
Organisator: National Talent Centre of the Netherlands
Nog beschikbare plaatsen: 23
Inschrijving open: 17 oktober 2022 - 06:15 t/m 14 november 2022 - 17:00

Meld je aan voor de Conferentie Begaafdheid, Creativiteit en Talentontwikkeling - ECHA2022 reprise Samen elk talent versterken!

Op 16 november organiseert het National Talent Centre of the Netherlands (NTCN) een conferentie bij congrescentrum De Werelt in Lunteren. Het thema van de conferentie is "Samen Elk Talent Versterken". We besteden aandacht aan het stimuleren van creativiteit, talentontwikkeling en persoonlijke groei en benaderen dit vanuit een levensloopperspectief. We richten ons daarbij op stimulerende factoren die van invloed zijn op de ontwikkeling van kinderen, adolescenten en volwassenen met kenmerken van begaafdheid.

Programma

Het programma bestaat uit 4 sessierondes, waarin je telkens een lezing of workshop kunt volgen of in gesprek kunt gaan met mensen van de organisaties die op de informatiemarkt staan. Na de 2 ochtendrondes start de middagpauze waarin je een goed verzorgde lunch ontvangt. Ook dan kun je de informatiemarkt bezoeken. In de middag zijn er wederom 2 rondes met een parallelprogramma met lezingen en workshops en de dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Voor wie?

De conferentie heeft een brede doelgroep: leraren, ervaringsdeskundigen (jongeren, ouders, volwassenen), onderwijs- en zorgprofessionals, onderzoekers, schoolleiders, bestuurders, leerplichtambtenaren en onderwijsconsulenten. Iedereen die geïnteresseerd is en in onderwijs, zorg, werk en andere contexten betrokken is bij de begeleiding van mensen met een hoog ontwikkelpotentieel is van harte welkom.

Stel je persoonlijke programma samen

Inschrijven is mogelijk vanaf midden oktober tot 14 november 2022. Bekijk hiervoor eerst het programma. Tijdens het inschrijven kun je een persoonlijk programma samenstellen en per ronde een keuze maken.

Tarief

€ 195,- Inclusief koffie/thee/fris, goed verzorgde lunch, workshopmaterialen en borrel.

Wanneer wordt jouw aanmelding definitief?

Van je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Daarin zit een betaallink. Je aanmelding wordt definitief als via de betaallink de betaling van € 195,- is voldaan. Achteraf betalen aan de hand van een factuur is niet mogelijk!

Annuleren

Als er omstandigheden zijn, waardoor je niet meer aan de conferentie kunt deelnemen, kun je de inschrijving annulereren via deze pagina (indien ingelogd). Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling.