Train-de-trainer 'Verrijkend onderwijs'

12 juni
Organisator: Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO)
Nog beschikbare plaatsen: 8
Inschrijving open: 17 mei 2019 - 09:45 t/m 11 juni 2019 - 21:00

Het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO) organiseert op 12 juni 2019 een eendaagse train-de-trainer 'verrijkend onderwijs'. Deze bijeenkomst vindt plaats van 10.00 - 15.30 uur bij Driestar Educatief (locatie Barneveld) en is bedoeld voor medewerkers van onderwijsadviesdiensten (PO en VO) die binnen hun werkzaamheden scholen begeleiden op het gebied van talentontwikkeling en/ of begaafdheid.

Tijdens deze 'trainingsdag' wisselen we uit over opgedane ervaringen met het thema 'stimulerend signaleren' dat tijdens de twee voorgaande train-de-trainersdagen aan bod is gekomen. Je wordt inhoudelijk geïnformeerd en geïnspireerd over de intakevragenlijst kleuters en bijbehorende tools, de nieuwe gespreksplaat 'Jonge kind', verrijkende activiteiten voor de onderbouw, de nieuwe online modules voor leraren po en vo en de vo-activiteiten rondom executieve functies. Ook zullen we voor wie dat wil de materialen die zijn ontwikkeld bij de Doelen en Vaardigheden voor Ontwikkeling, zoals de poster, waaier en kaarten beschikbaar stellen, om verder te verspreiden. Collega's van onderwijsadviesdiensten die eigen ontwikkelingen/materialen willen delen, bieden wij daarvoor de gelegenheid in het middagprogramma.

Online werkgroep Trainers Stimulerend Signaleren

Door deel te nemen aan de training krijg je toegang tot de besloten werkgroep 'Trainers Stimulerend Signaleren', waar samen met andere trainers ervaringen, hulpmiddelen en tips gedeeld worden.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze training? Meld je dan vóór 10 juni 2019 aan! De kosten voor lunch en materialen bedragen € 75,-. Als je zelf iets wil delen tijdens deze training, stuur dan een mail naar talentstimuleren@slo.nl. Betaling is mogelijk via:

 

Kosten

  • Train-de-trainer 'Verrijkend onderwijs': € 75,00

527
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties