CBO Challenge voor jongeren - daag jezelf uit!

Wanneer:
    • 15:30 - 16:45 - ( 7 / 20 )
Spreker(s): Marlies Bijvank-de Jonge (Workshopleider)

CBO Talent Development organiseert verschillende soorten verrijkende activiteiten, waaronder de CBO Challenges. Samen met ontwikkelingsgelijken gaan de deelnemers uitdagende opdrachten aan, waardoor het bewustzijn ten aanzien van leren en gedrag vergroot wordt. Tijdens en na afloop van de taak wordt gereflecteerd op het proces en hiervoor gebruiken we regelmatig Sternbergs theorie van succesvolle intelligentie. We merken dat de deelnemers inzicht krijgen in hun voorkeursdenkstijl (analytisch, creatief en praktisch) en dat ze er actief voor kunnen kiezen om een andere denkstijl te gebruiken als dat handig is. Tijdens het reflecteren is er ook veel aandacht voor de transfer naar de klas en het ‘gewone leven’, We hopen de deelnemer met deze manier van werken iets mee te geven waar ze voor langere tijd iets aan hebben.

Ben je benieuwd hoe dit werkt en durf je en uitdaging aan te gaan? Dan nodig ik je van harte uit om mee te doen aan een  CBO Challenge op locatie, namelijk tijdens deze conferentie!

Marlies werkt als enthousiaste orthopedagoog twee dagen per week bij CBO Talent Development, waar zij onder andere de CBO=== Challenges verzorgt. Daarnaast vult zij haar werkweek met het geven van dyslexiebehandelingen (aan hoogbegaafde leerlingen) en werkt zij als interim intern begeleider op een basisschool.

Deelnemers

CBO Talent Development
www.21stcenturyskillsgame.nl
SWV PassendWIjs
2e Daltonschool
Staring College
RU Nijmegen
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties