Vervolg train-de-trainer 'Stimulerend signaleren'

14 juni
Organisator: Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO)
Locatie: Driestar
Nog beschikbare plaatsen: 9
Inschrijving open: 24 april 2018 - 12:00 t/m 13 juni 2018 - 17:00

Het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO) organiseert op 14 juni 2018 een eendaagse vervolgbijeenkomst op de train-de-trainer 'Stimulerend signaleren'. Deze bijeenkomst vindt plaats bij Driestar Educatief (locatie Barneveld) en is bedoeld voor medewerkers van onderwijsadviesdiensten (PO en VO) die binnen hun werkzaamheden scholen begeleiden op het gebied van talentontwikkeling en/ of begaafdheid.

Tijdens deze "terugkomdag" wisselen we uit over opgedane ervaringen met het thema "stimulerend signaleren". Je wordt inhoudelijk geïnformeerd en geïnspireerd over verrijkend onderwijs en het belang van doelen stellen, en ontvangt van het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling de nieuwste hulpmiddelen, zoals de poster, waaier en kaarten die zijn ontwikkeld bij de Doelen en Vaardigheden voor Ontwikkeling, om in de praktijk mee aan de slag te gaan en om verder uit te zetten. Ook bieden collega's van Driestar Educatief informatie over en hun ervaringen met de ParnasSys-ontwikkellijn over vaardigheden.  

De train-de-trainer Stimulerend signaleren niet gevolgd en toch deelnemen?

Als je niet aan de train-de-trainer Stimulerend signaleren hebt deelgenomen, kun je nu deelnemen door voorafgaand aan de bijeenkomst een aantal zaken voor te bereiden hetgeen zo'n drie uur in beslag neemt (zie bijlage). Je krijgt dan tijdens de bijeenkomst de train-de trainer map Stimulerend signaleren die tijdens de eerdere trainingsdag aan de deelnemers is uitgereikt.

Online werkgroep Trainers Stimulerend Signaleren

Door deel te nemen aan de training krijg je toegang tot de besloten werkgroep 'Trainers Stimulerend Signaleren', waar samen met andere trainers ervaringen, hulpmiddelen en tips gedeeld worden.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze training? Meld je dan vóór 11 juni 2018 aan!

Kosten

  • Prijs vervolg train-de-trainer 'Stimulerend signaleren': € 75,00

1047
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties