Regionale conferentie 'Dubbel bijzonder' in Alkmaar (Noord Holland)

15 maart
Organisator: Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO)
Nog beschikbare plaatsen: 73
Inschrijving open: 15 januari 2018 - 01:00 t/m 14 maart 2018 - 23:55

Deze conferentie heeft al plaatsgevonden. De volgende conferentie is op 14&15 november 2018. Reserveer deze data dus vast in je agenda!

Evaluatie conferentie 'Dubbel bijzonder'

Was jij erbij? Geef ons dan je feedback/-forward via deze enquête.

Naslag van de conferentie: Bekijk de media & downloads

Informatie regionale themaconferenties "Dubbel Bijzonder" maart 2018

Wil je in één namiddag en avond op de hoogte zijn van landelijke én regionale ontwikkelingen m.b.t. passend onderwijs voor begaafde leerlingen in basis en voortgezet onderwijs? Meld je dan aan voor één van de regionale conferenties die het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO) organiseert!

In maart zijn er vier regionale conferenties met als thema 'Dubbel bijzonder' (begaafde leerlingen met kenmerken van leer- en/of gedragsproblemen). Ook is er vanuit het thema Stimulerend Signaleren aandacht voor de brede talentontwikkeling. De conferenties vinden plaats op 13 maart in Goes, 15 maart in Alkmaar, 21 maart in Bakkeveen en 22 maart in Amersfoort..

Ontvangst deelnemers: train-de-trainer vanaf 12:30 uur - conferentie vanaf 15:30 uur

Voorafgaand aan de conferentie vindt er voor experts en trainers een train-de-trainer bijeenkomst plaats over 'Dubbel Bijzonder'. De conferentie begint om 16.00 uur en bestaat uit een namiddag- en avonddeel voor coördinatoren/specialisten/coaches op het gebied van begaafdheid, leraren, schoolleiders, bestuurders, onderwijsondersteuners, jeugdhulpverleners, leerplichtambtenaren en andere betrokkenen rondom de begeleiding van begaafde kinderen. Na een plenaire sessie zijn er twee workshoprondes en er is veel gelegenheid tot uitwisseling over het thema 'Dubbel bijzonder'.

Met veel praktische tips en nieuwe tools die je meekrijgt om te delen in jouw team!

Ben je geïnteresseerd in het thema 'Dubbel bijzonder', maar kun je niet op 15 maart in Alkmaar? Op 13 maart, 21 maart en 22 maart is er ook een mogelijkheid om deel te nemen aan dit programma elders in Nederland.

Stel je persoonlijke programma samen

Inschrijven is mogelijk tot en met 12 maart. Bekijk hiervoor eerst het programma. Tijdens het inschrijven kun je vervolgens een keuze maken voor twee workshops.

Je kunt de inschrijving afronden, nadat je via iDeal de betaling hebt voldaan. Volg daarna de instructie om terug te keren naar de conferentiepagina voor een volledige afronding. Je ontvangt een automatische bevestiging en factuur van je inschrijving per mail. Neem contact met ons op als je deze mail niet ontvangt.

Annuleren

Als er omstandigheden zijn waardoor je niet meer kunt deelnemen, kun je de inschrijving annuleren via deze pagina (indien ingelogd). Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling. Kun je eventueel nog wel bij een andere regionale conferentie aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op om je inschrijving te wijzigen.

» Bekijk alle activiteiten van het Informatiepunt

Kosten

  • Prijs (namiddag en avondprogramma): € 50,00

    Inclusief koffie/thee en soep met broodjes

  • Prijs (train-de-trainer + namiddag- en avondprogramma): € 75,00

    Inclusief trainingsmaterialen

4592
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties