Regionale conferentie 'Dubbel bijzonder' in Arnhem

15 november
Organisator: Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO)
Nog beschikbare plaatsen: 77
Inschrijving open: 25 september 2017 - 16:00 t/m 13 november 2017 - 12:10

Wil je in één namiddag en avond op de hoogte zijn van landelijke én regionale ontwikkelingen m.b.t. passend onderwijs voor begaafde leerlingen in basis en voortgezet onderwijs? Meld je dan aan voor één van de regionale conferenties die het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO) organiseert!

In november zijn er twee regionale conferenties met als thema 'Dubbel bijzonder' (begaafde leerlingen met kenmerken van leer- en/of gedragsproblemen). Dit vindt op 14 november plaats in Eindhoven en op 15 november in Arnhem. 

Voorafgaand aan de conferentie vindt er voor experts en trainers een train-de-trainer bijeenkomst plaats over 'Dubbel Bijzonder'. De conferentie begint om 16.00 uur en bestaat uit een namiddag- en avonddeel voor bestuurders, schoolleiders, leraren en experts. Na een plenaire sessie zijn er twee workshoprondes en er is veel gelegenheid tot uitwisseling over het thema 'Dubbel bijzonder'.

Met veel praktische tips en nieuwe tools die je meekrijgt om te delen in jouw team!

Ben je geïnteresseerd in het thema 'Dubbel bijzonder', maar kun je niet op 15 november in Arnhem? Op 14 november is er ook een mogelijkheid om deel te nemen in Eindhoven.

Stel je persoonlijke programma samen

Inschrijven is mogelijk vanaf 25 september tot 12 november. Bekijk hiervoor eerst het programma. Tijdens het inschrijven kun je vervolgens een keuze maken voor twee workshops.

Je kunt de inschrijving afronden, nadat je via iDeal de betaling hebt voldaan. Volg daarna de instructie om terug te keren naar de conferentiepagina voor een volledige afronding. Je ontvangt een automatische bevestiging en factuur van je inschrijving per mail. Neem contact met ons op als je deze mail niet ontvangt.

Annuleren

Als er omstandigheden zijn waardoor je niet meer kunt deelnemen, kun je de inschrijving annuleren via deze pagina (indien ingelogd). Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling. Kun je eventueel nog wel bij een andere regionale conferentie aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op om je inschrijving te wijzigen.

» Bekijk alle activiteiten van het Informatiepunt

Kosten

  • Prijs (namiddag- en avondprogramma: € 40,00

    Inclusief koffie/thee en soep met broodjes

  • Prijs (train-de-trainer + namiddag- en avondprogramma): € 75,00

3510
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties