Post-conference 'Bijzonder Begaafd'

13 oktober
Organisator: Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling
Locatie: Hotel & Conferentiecentrum Bergse Bossen
Nog beschikbare plaatsen: 100
Inschrijving open: 8 juli 2017 - 15:00 t/m 9 oktober 2017 - 23:55

Evaluatie conferentie 'Bijzonder Begaafd'

Was jij erbij? Geef ons dan je feedback/-forward via deze enquête.

Naslag van de conferentie: Bekijk de media & downloads

Na de landelijke conferentie 'Bijzonder Begaafd' die plaatsvindt op 12 oktober 2017, wordt er een post-conference georganiseerd. Deze is bedoeld voor experts op het gebied van de begeleiding van begaafde kinderen en (jong) volwassenen, waaronder (ECHA/LBSB) Specialisten Begaafdheid en (ortho)pedagogen/(GZ-)psychologen die zich in (hoog)begaafdheid gespecialiseerd hebben, met ruime ervaring (meerdere jaren!). 

Tijdens deze post-conference worden er na een plenair ochtenddeel in de middag diverse verdiepende workshops gegeven in samenwerking met internationale en nationale experts op het gebied van (hoog)begaafdheid. Er is veel ruimte voor onderlinge uitwisseling, waarbij het leren van elkaar vanuit verschillende disciplines centraal staat, zodat dit tot nieuwe perspectieven en inspiratie leidt.

Stel je persoonlijke programma samen

Inschrijven is mogelijk vanaf 8 juli 2017 tot 8 oktober 2017. Bekijk hiervoor eerst het programma. Je kunt hierbij de sessies die je interesse hebben als favoriet markeren. Tijdens het inschrijven kun je vervolgens een persoonlijk programma samenstellen en per ronde een definitieve keuze maken.

Afronden
Je kunt de inschrijving afronden, nadat je via iDeal de betaling hebt voldaan. Volg daarna de instructie om terug te keren naar de conferentiepagina voor een volledige afronding. Je ontvangt een automatische bevestiging van je inschrijving per mail met een factuur van het betaalde bedrag. Neem contact met ons op als je deze mail niet ontvangt.

N.B. Deelnemers uit België kunnen - na het samenstellen van hun persoonlijke programma - met creditcard online de betaling afronden.

Programma wijzigen
Na het afronden van je inschrijving kun je tot het sluiten van de inschrijftermijn je programmakeuze nog wijzigen (op basis van beschikbaarheid). Als er de komende periode nog aanvullingen/wijzingen plaatsvinden in het programma wordt je hierover geïnformeerd, zodat je indien gewenst ook naar aanleiding hiervan je keuze nog kunt bijstellen.

Annuleren
Als er omstandigheden zijn, waardoor je niet meer aan de conferentie kunt deelnemen, kun je de inschrijving annuleren via deze pagina (indien ingelogd). Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling.

Let op! Het aantal deelnemers voor deze post-conference is maximaal 150 (voor de conferentie van 12 oktober is dit 500).

Mis het niet en meld je snel aan!

Kosten

  • Prijs: € 125,00

    Inclusief koffie/thee, lunch en netwerkborrel

  • Prijs (inclusief diner): € 165,00

    Inclusief koffie/thee, lunch, netwerkborrel en diner

5506
HomeOnderwijsThema'sProfessionalsScholen & Organisaties