Congres

Regionale conferentie 'Verrijkend onderwijs' in Steenwijk

31 mei
Organisator: Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO)
Nog beschikbare plaatsen: 78
Inschrijving open: 18 april 2017 - 12:00 t/m 30 mei 2017 - 09:00

Net als voorgaande jaren organiseert het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling conferenties in de regio over verschillende thema's in de context van passend onderwijs voor begaafde leerlingen. Wil je in één namiddag en avond op de hoogte zijn van landelijke én regionale ontwikkelingen m.b.t. passend onderwijs voor begaafde leerlingen in basis en voortgezet onderwijs? Meld je dan aan voor de conferentie!

In 2017 zijn er vier conferenties in de regio. Tijdens de twee conferenties in mei/ juni is het thema verrijkend onderwijs in het primair én voortgezet onderwijs. Centraal staat het ontwikkelen van vaardigheden. Het thema van de twee regionale conferenties in het najaar is 'dubbel bijzonder'.

Voorafgaand aan de conferentie vindt er voor experts en trainers een train-the-trainer bijeenkomst plaats over 'Doelen en Vaardigheden voor Ontwikkeling'. De conferentie begint om 16 uur en bestaat uit een namiddag- en avonddeel voor bestuurders, schoolleiders, leraren en experts. Na een plenaire sessie zijn er twee workshoprondes en er is veel gelegenheid tot uitwisseling over het thema 'Verrijkend onderwijs'.

Met veel praktische tips en nieuwe tools die je meekrijgt om te delen in jouw team!

Ben je geïnteresseerd in het thema 'Verrijkend onderwijs', maar kun je niet op 31 mei in Steenwijk? Op 1 juni is er ook een mogelijkheid om deel te nemen in Gouda.

Stel je persoonlijke programma samen

Inschrijven is mogelijk tot 29 mei 2017. Bekijk hiervoor eerst het programma. Tijdens het inschrijven kun je vervolgens een keuze maken voor twee workshops. 

Je kunt de inschrijving afronden, nadat je via iDeal de betaling hebt voldaan. Volg daarna de instructie om terug te keren naar de conferentiepagina voor een volledige afronding. Je ontvangt een automatische bevestiging en factuur van je inschrijving per mail. Neem contact met ons op als je deze mail niet ontvangt.

Annuleren

Als er omstandigheden zijn, waardoor je niet meer kunt deelnemen, kun je de inschrijving annuleren via deze pagina (indien ingelogd). Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling. Kun je eventueel nog wel bij een middagconferentie in een andere regio aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op om je inschrijving te wijzigen.

In onderstaande flyer vind je het overzicht van de regionale én de landelijke conferenties die het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling in 2017 organiseert.

» Bekijk alle activiteiten van het Informatiepunt

Kosten

  • Prijs (namiddag- en avondprogramma): € 40,00

    Inclusief koffie/thee en soep met broodjes

  • Prijs (train-the trainer + namiddag- en avondprogramma): € 75,00

    Inclusief trainingsmateriaal, koffie/thee en soep met broodjes

Profielfoto van Irene Dekker
30 mei 2017
Profielfoto van Irene Dekker
30 mei 2017

Jammer, ik kan helaas niet aanwezig zijn ivm met werkzaamheden. Ik wens jullie graag een inspirerende, gezellige middag en avond!