Congres

Landelijke netwerkdag begaafdheids-coördinatoren en talentcoaches (volgeboekt)

16 april
Organisator: SLO Informatiepunt Onderwijs en Talentontwikkeling
Nog beschikbare plaatsen: 196
Inschrijving open: 17 maart 2015 - 00:00 t/m 10 april 2015 - 18:30

Deze netwerkdag heeft reeds plaatsgevonden. De volgende landelijke netwerkdag is op 5 april 2016.

Ruimte voor talentontwikkeling

Op 16 april organiseert het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO) de jaarlijkse landelijke netwerkdag voor begaafdheidscoördinatoren en talentcoaches in het primair en voortgezet onderwijs, met als titel "Ruimte voor talentontwikkeling". Deze dag duurt van 09.00 tot 16.45 uur en vindt plaats bij De Reehorst in Ede. Er worden lezingen gegeven door René Hartman van het Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken (COCD) uit Antwerpen en door Stijn Smeets (onderzoeker van het Centrum voor BegaafdheidsOnderzoek) en er zijn twee workshoprondes waarin een keuze gemaakt kan worden uit 14 zeer gevarieerde worshops voor primair en voortgezet onderwijs. Ook is er een informatiemarkt en een uitwisselronde.

Voor wie is deze netwerkdag?

Bent u binnen uw organisatie (po en/of vo) de coördinator op het gebied van het begeleiden van talentvolle en/of begaafde leerlingen en vervult u een spilfunctie in het verspreiden van kennis en vaardigheden op dit vlak? Dan is deze dag iets voor u!

Wilt u deze inspirerende netwerkdag bijwonen? Dat kan!
Inschrijven kan vanaf 17 maart 2015 tot 7 april 2015.

Stel uw persoonlijke programma samen

Bekijk eerst het programma. Hierbij kunt u de workshop- en uitwisselsessies markeren die uw interesse hebben. Tijdens het aanmelden ziet u deze als favoriet gemarkeerd terug om vervolgens uw definitieve keuze te maken bij het samenstellen van uw persoonlijke programma (stap 2 van de aanmelding). De conferentie is op dit moment volgeboekt. U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst.

Toelichting betaling

Om uw inschrijving af te ronden (stap 3) kunt u de kosten van de conferentie online via iDEAL voldoen. U ontvangt dan automatisch een mail ter bevestiging van uw inschrijving. Er worden geen facturen verstuurd.

Annulering

Als er omstandigheden zijn, waardoor u niet meer aan de conferentie kunt deelnemen, kunt u uw inschrijving annuleren via deze pagina (indien ingelogd). Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling.

Kosten

  • Tarief: € 40,00

bovenaan  staat dat er nog drie plaatsen beschikbaar zijn. Verder op staat dat het volgeboekt is. toch  maar zo optimistisch om me op te geven.Trudie Malotaux

Dit is de netwerkdag van 2015 waar je dit bij schrijft. Je wilt vast naar de netwerkdag in 2016. Even via de agenda of banner van de home naar 5 april 2016 gaan :-)